Ciudat ca un om atât de apropiat de Dumnezeu ca tine să fie interesat de niște lucruri atât de obscen de scumpe...
Nu cred că Isus ar fi fost interesat de teniși Louis Vuitton.
Https://truestyle.ro/
Dar nu prea sunt genul de haine pe care le vinzi la second. Cand dai atatia bani pe haine iti cam asumi chestia asta. Adica nu cumperi haine de genul daca nu iti permiti sa le pastrezi. Luxul nu e ieftin
Nu vreau sa-ti tin un discurs despre inutilitatea hainelor de firma in general, despre ce puteai sa faci cu banii aia pentru tine, sau ca sa ajuti pe altii, dar macar asuma-ti gusturile "extravagante".
You can't have your cake and eat it too.
Nu lua numele Domnului in deșert! Fiecare persoana are dreptul sa fie curioasa.
Ți-ai pierde timpul dacă i-ai ține un discurs.
Presupunând că spune adevărul, atunci este clar că nu are nicio reprezentare a valorii banilor. Pentru că îi pică de la părinți, nu-i câștigă singură.
De dragul discuției, arată-mi mai exact în ce punct l-am luat în deșert. Când am spus că Isus nu ar fi fost interesat de teniși Louis Vuitton?
Da, plus ca in loc sa-ți respecți aproapele, tu ai mers pe profilul lui sa vezi ce răspunsuri a oferit altor persoane și ai observat tu ca e o persoana religioasă, găsind un subiect să îl judeci.
Stai asa sa inteleg ca sunt mega curios...
Tu judeci acum pe cineva ca a judecat pe cineva?
Ok. Cu ce ți se pare ca am judecat persoana respectiva? A fost un sfat in primul mesaj, iar in al doilea i-am răspuns la întrebare.
" in loc sa-ți respecți aproapele, tu ai mers pe profilul lui sa vezi ce răspunsuri a oferit altor persoane "
uite aici
De când este o crimă să vezi ce răspunsuri a avut cineva pentru a-ți forma o opinie despre acel cineva în cunoștință de cauză? Mi se pare chiar un lucru de bun simț.
Iar dacă tot suntem la capitolul ăsta, țin să-ți reamintesc (în caz că ai uitat) că acum patru zile întrebai cum poți să furi lucrarea de licență.
Știu că nu stau foarte bine la capitolul Biblie, iar tu în mod evident stai mult mai bine decât mine, dar amintește-mi te rog care era poziția lui Dumnezeu referitoare la furt și minciună?
Domnule, nu am vârsta dumneavoastră și nici una cu care as putea merge la facultate!
Întrebarea despre licența nu a fost pentru mine! Doar încercam sa îmi ajut un tovarăs care urmează doua facultăți și una din ele fără frecventa. Din dorinta de a-l ajuta, i-am propus sa ii caut un site cu o echipa care se ocupa de lucrări de licența. Și despre ce furt aberați? Acele lucrări se plătesc și nu sunt furate, dar poate va depășește vârsta și nu știți cum se procedează.
Dacă vă contraziceți cu un copil de 15 ani, atunci ce sa mai spun? Și cine a spus ca este o crima? Am spus doar ca nu e ok sa judecați o persoana și sa îl adăugați pe Dumnezeu in toată situația. Pana la urma fiecare om are curiozitate și puteați sa ignorați răspunsul acela, însă ați ales sa găsiți un subiect de abordat. Va rog, găsiți alta persoana pe care să încercați să o învățați anumite lucruri, însă nu pe mine. Va respect pentru ca sunteți mai in vârsta decât mine și pentru ca Dumnezeu spune să ne iubim aproapele!
Dacă dvs credeți in coincidente și nu in Dumnezeu sau religie (nu vreau sa vorbesc in neștiința de cauza), trebuie sa găsiți persoane care își lauda Tatăl Ceresc si sa încercați sa va întoarceți împotriva lor? :/
Potoleste-te, e irelevant cine in ce crede, ca tu ai inceput cearta pe aici...
Bravo, daca caut mai bine fac donatie echivalent cu un S Class...
Nu stiu cum as putea sa pun poze aici, si oricum nu cred ca ai fi interesat de 16 piese de imbracaminte de 27k$.
La valoarea ta umbli cu SClass de 27.000?
Pai ala e vechi de 15 ani
Imi asum ca se pot rupe, strica si sa duca dr*cu. Dar nu imi asum ca stau degeaba in dulap luni intregi fara sa le port pentru ca nu imi mai plac. Asa, mai bine le vand si imi iau altele de banii aia, mai ales ca sunt invitata la o nunta si trebuie sa fac o investitie in haine de nunta.
Ma refeream ca daca caut mai bine prin hainele care nu imi plac, adun un pret de un S Class, nu ca merg cu un S class de 15 ani.
Si mai termina cu "valoarea mea", ca nu am nicio valoare, sunt un nimeni fara parinti.
"sunt un nimeni fara parinti."
Mi ai inchis gura aici, nu am ce sa mai zic.
Bravo.
1. O lucrare de licență făcută de altcineva decât de persoana care se trece drept "autor" (și care va obține o diplomă de pe urma acelei lucrări) ESTE o lucrare furată. Faptul că respectivul a plătit bani pentru producerea acelei lucrări este irelevant.
Dacă nu ești capabil(ă) să înțelegi nici măcar acest lucru elementar, este evident că nu am ce discuție să port cu tine.
2. Dacă ar fi să ne luam după predicile cu care a umplut DEVdani acest site, atunci toți oamenii care s-au mastu**at vreodată, care au făcut sex premarital sau care pur și simplu au o altă interpretare a Bibliei decât el sunt condamnați să-și petreacă eternitatea în chinurile iadului.
Am tot dreptul să fiu sarcastic cu un om care în mod constant judecă oamenii conform convingerilor lui și care împarte în dreapta și-n stânga "sentințe eterne" tuturor celor care nu aderă la setul lui strict de credințe.
Sincera sa fiu, nici nu ma interesează despre acea lucrare de licența. Eu doar am încercat sa îmi ajut un amic din copilărie. Eu nu iau apărarea nimănui, nu m-am uitat peste răspunsurile oferite de persoana respectiva, doar mi s-a părut răspunsul dvs puțin jignitor și v-am explicat de ce. Fiecare interpretează Biblia așa cum dorește, important e sa o înțeleagă și sa-L urmeze pe Dumnezeu!