| aurora23 a întrebat:

Vara asta voi lucra la McDonalds si am o nelamurire fiind prima mea slujba.Intrebarea mea este urmatoarea:Ce sarcina credeti, din experienta sau din auzite pune la McDonalds? Persoana care mi-a luat interviul mi-a spus ca fiind angajata pe un termen scurt o sa am doar o sarcina(Ma gandeam la curatenie sau poate la casa.Nu stiu sigur...)Daca exista persoane aici care au lucrat la Mc.Imi puteti explica cum a fost?

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Depinde de ce e nevoie, si iti garantez ca o sa ai mai mult de un lucru de facut. Daca e nevoie de persoana care sa faca cartofi o sa faci cartofi, daca e nevoie de persoana care sa curete mesele, o sa cureti mesele, daca e nevoie la casa, o sa stai la casa, insa la casa trebuie si putina pregatire, asa ca mai putin probabil, eventual cineva sta la casa si tu ajuti sa faca meniurile.
Asa ca depinde de ce o sa fie nevoie, o sa faci detoate, poate chiar si preparat si facut burgeri/sandwichuri in bucatarie.

1 răspuns:
| Bogdiy14 a răspuns:

Pai... e posibil sa te puna la drive-thru unde doar o sa vorbesti cu oamenii. Sau poate o sa cureti WC-uri.