Un apartamnet sau casa in Bucuresti ori Cluj, fiindca investitiile imobiliare sunt intotdeauna o afacerea foarte buna cu care poti face bani multi.
Apartament fara discutii.
Daca esti extrem de aventuroasa investiti in actiuni... cu noroc si grija ii poti dubla lejer in cativa ani
"80.000 de euro? mi -a rămas de la bunici banii aştia. Aş vrea sa iau un apartament"
dacă n-ai casa ta, nu mai sta, crește tva-ul
Bursa, pe termen lung. Asta daca ai unde sta/iti permiti o chirie fara mari dificultati. Apartament daca e de luat, urgent pana nu creste TVA-ul la imobiliare.
Cred ca deja stie. De ce crezi ca ii cere bani?
Depinde de ce iti doresti cu adevarat.
Pentru majoritatea dintre noi, la un moment dat, vom avea nevoie de un loc al nostru ( o casa/ un apartament ) unde sa ne desfasuram in voie activitatile si hobby-urile. Si apelam la creditul imobiliar pe 30 de ani. Asta fiind un inconvenient pentru lipsa noastra de capital.
Insa daca tu simti asta, ai putea sa-ti cumperi casa/apartamentul, chiar acum si sa nu-ti mai faci griji referitor la bani pe viitor. O sa iti poti face vacantele si activitatile fara nici o grija, din moment ce nu ai rate de platit.
Găsește un teren pe la periferie *( orice oraș mare ) împrejmuit cu gard si câteva containere pentru Self Storage - depozitare)! Îți generează constant un flux de Cash fără mari bătăi de cap! 30 K îți ajunge pentru început! Cu restul de 50 k îți poți lua ceva decent!
Din banii de la containere poți trai super decent!
Daca nu ai un loc pentru a locui, recomandat ar fi un apartament la 60-70.000.
Daca ai o casa deja, fie ii investesti pentru viitor (imobiliare / o mica afacere), fie iti cumperi o masina decenta noua.
Ori iti iei locuinta, ori daca ai unde sa stai iei un apartament si il dai in chirie.
Acum ca am vazut raspunsurile, m-am uitat si eu pe profilul tau. Acelasi sfat: scapa de prietenul ala care iti papa banii si e violent. Pentru binele tau in general.