Vrei sa facem schimb eu iti dau un cod delux nefolosit si tu imi dai mie un cod webkinz normal vrei?
Si eu caut l-am folosit acum un an si nu mai merge imi puteti da si mie unul? va rog!
Te rog imi dai si mie contactaza-ma la eva_princess200@yahoo.com? Plzz!
Multi teau dat coduri de ce nu le dai fundita cod:8e9t7hkg utilizatorul este rituta! e de pe net dar dai te rog fundita la cineva!
Ba desteptule, de am 12 webkinz " nu dau scuze " ))
Uite cea mai mare Revista facuta doar de copii ~ Revista cu coduri Webkinz Romania!
http://WebkinzRomania.ro/revista ♥
Eu hannah 09 nu vreau nefolosit signatur iti dau schim cod nefolosit signatur daca e corect batem palma
Ai dreptate ca nu trebuie sa furi poti gasi în magazine animale webkinz mici dar au coduri şi sunt de dor 20 lei, 22 lei sau de 15 lei starânge bani si du-te într-un magazin ca:carrefor, cora, metro si cauta animale webkinz mici vei gasiiiiiii! Nu fura!
Vrei un cod webkinz du-te la magazin si ia-l cu banii tai. eu pot sa iti ofer un cod webkinz doar unul acesta l-am furat de la un magazin (Q3TVX1)
Pai mai frumos e sa iti rogi parintii sa iti cumpere....eu am 45 de animalute, dintre care 10 de lux, bani am haha vreo 1000000000000000000 mai mult, chesti de vaoare .....si in total mobila am 96724310
Deoarece tata lucreaza la fabrica si imi aduce toate jucariile car le vreau )
Buna! Eu caut disperata pe webkinz pantofii nafariei, dau pe ei psi-uri(pet specific items), cod de lux, cod de lil'kinz, id-ul meu pe mess e teo.robi31@yahoo.com pentru cei interesati.
Ma da cumparati-va naibii! nu mai cersiti atata! saraciilor! aveti calcultator si acum v-ati decis sa cersiti codurii! sa va fie rusine!
Uite un cod: Cumpara-ti! Nici eu n-am dar nu am de gand sa cersesc coduri, asta ar fi ceva rusinos si, sa stii ca te faci de ras cu intrebarile astea de cersetori...
Cumpara-ti din magazinul "Real". De-acolo mi-am cumparat si eu un animalut webkinz cu cod cu 25 de lei
Eu am si am 3 animale abonament de lux foarte multe camere am un ponei un elefant si un catel am la tote alea cu stil comod si asa haine o groaza de prieteni si am doua conturi iti dau unul dar nu vreau sa schimbi parola si mai bine nu
Imi da si mie unul
te rog frumos.Id meu lidia_19_sl@yahoo.com
Va dau un cont cu trei animalute pentru un cod webkinz. Va rog trimiteti-mi codul pe urmatorul email:baditaalexandra73@yahoo.it
Intra pe generator webkinz acolo iti dau 5 coduri pe zi mie mi-a mers am o broscuta o sa ai multi webkinji daca te duci pe siteul asta. pupici :*