| balbert13 a întrebat:

Bună,ieri m-am inscris la Prestige Model, astazi am vazut ca este o teapa si că o sa imi ceara bani, mentionez ca am 16 ani.Voi ati platit sau ce ati facut in aceasta situatie?

2 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Daca e genul ala de teapa care se facea acum ceva ani ca iti dadea sa semnezi un contract nu prea stiu ce se poate face.
Culmea ca eu o stiu de mai bine de 10 ani si inca vad scamatorii de astea si la mine in oras, abordeaza oameni pe strada niste nesimtite de femei, de ce femei? ca sa ai incredere chipurile, dupa care percep o "taxa de inscriere" de 100-200-500 de lei, cu scopul ca acele persoane vor aparea in reclame, le da la fraieri sa semneze ceva si adio banuti.
Asta de modeling e aceeasi schema, dar s-ar putea sa mearga chiar mai departe de atat, imi aduce aminte de filmul B.D. si promisiunea de mers in turnee in Japonia happy
In functie de suma, eu zic sa mergi la un cabinet de avocati specializati pe drept civil, cum ziceam daca suma e de cateva mii de euro incearca acolo cu avocat!
Daca e vorba de cateva sute de lei, considera-i pierduti si pune-i cand ai drum pe la manastirile prin Suceava cu blestem, ce sa vezi chiar se lipesc blestemele in felul asta happy
Deci ia legatura cu avocat, consultul ar trebui sa fie gratuit, apoi cere sfat ce faci incontinuare daca ii dai in judecata cat si la ce agentie de stat sa te adresezi cu o sesizare pentru astfel de practici, eu banuiesc ca ar fi Protectia Consumatorului.
Daca toti i-ar raporta la ANPC, s-ar gandi de 10 ori inainte sa mai aplice scamatorii de genul asta.
Promit solemn ca urmatoarea data cand mai vad pe strada metoda asta de inselaciune, ii imobilizez si chem gardawinking
Succesuri cum ar zice EBA

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai aflat ca e teapa logic ca nu trebuie sa mai platesti si gata