| Expionut12 a întrebat:

Căre-i diferența dintre a desena în creion și a picta? (răspunsului " pentru ca cu creionul e alb negru și cu pensula e multicolor")

6 răspunsuri:
| 1onurReal1 a răspuns:

La pensulă, îți trebuie o mână cu o discreție și o sensibilitate, sublimă!, și pe lângă asta ani la rând de muncă și practică incontestabiă, este mult mult mai greu și dificil! la pensulă! Să pictezi este pentru artiști reali! Ce își dedică o viață întreagă uni dintre Maeștri!, să poți să pictezi, niște tablouri!, cu detalii aproape de realitate, de te lasă paf! cu gura deschisă!

Nu poți compara creionul, cu pensula! Nu este unul și același sub, nicio formă! Bine înțeles că există și artiști ce scot portrete și desene cu creionul la fel de bune, aproape de realitate, în care am rămas uimit! și șocat la ce poate face un om, bine înțeles cu experiență și artă viziune,... sânt și unele tablouri desene, portrete cu creionul care mau impresionat foarte mult, dar eu tot consider și cred cu Adevârat câi mult mai greu orice desen, portret făcut de mână, mai dificil și greu cu pensula! Acolo o greșeală nu o ștergi cu guma! Îți trebuie viziune! si atenție mare!

| Dismally a răspuns:

Diferenta este ca desenul in creion foloseste creionul iar pictura foloseste diverse tipuri de vopsele - ulei, acuarele etc. Pictura poate fi alb negru si ea, nu e obligatoriu sa folosesti celelalte culori.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Desenul în creion e rece, nu exprimă prea multe emoții! Pe când o pictură, transmite mult mai multe emoții.
Dar, a desena în creion este mult mai greu decât a picta, mai ales dacă folosești doar creion normal, nu colorat.
Iar, la creioanele colorate, trebuie să ști tabelul de culori pentru a le combina corect. O pictură se poate corecta ușor. Pe când un desen în creion este imposibil.

| 1onurReal1 a răspuns (pentru 1onurReal1):

Am luat-o prea personal întrebarea))))))

| Expionut12 explică (pentru 1onurReal1):

Aia e, mulțumesc pentru explicație

| 1onurReal1 a răspuns (pentru Expionut12):

Ok boss.happy