Eu am citit'o... mi s-a parut o carte extraordinara...am avut un sentiment foarte ciudat dupa ce am citit'o...nu stiu de ce... dar parca m'a speriat cartea... dar in acelasi timp mi-a si placut la nebunie... e una din preferatele mele
E superba cartea o ador. este o carte pentru oricine citeste-o si nu vei regreta(ma refer la cei care nu au citit-o inca ) bye :*
Am citit-o si n-as putea spune ca e printre preferatele mele in materie de gen. E prea stufoasa si abundand in detalii nesemnificative pentru ilustrarea ideii centrale...In general, cand e vorba despre Eliade, il prefer pe cercetator in locul scriitorului...Cartea sa despre ideile si credintele religioase ale tuturor neamurilor pamantului este o opera esentiala pentru cunoasterea vietii spirituale ale diferitelor popoare...Nu vreau sa spun ca altcuiva nu i se poate parea nuvela respectiva foarte frumoasa. E o parere strict personala si fiindca suntem pe taramul artei, fiecare percepe in felul sau o opera...De gustibus.
"La tiganci" de Eliade? Avand in vedere ca e si. mica, e si interesanta. De fapt, treci oarecum in "alta lumea". Este in ton cu "Secretul dr Honigberger" de acelasi autor. Eu ti le recomand pe amandoua.
Si eu am citit'o! La inceput m'a lasat un pic in ceata dar dupa o analiza literara am inteles'o. E frumoasa, merita sa o citesti!
anonim_4396 întreabă: