Pentru ca sunt multe despre muzica si nu toata lumea are aceleasi preferinte, despre calculator si programe si pot raspunde doar cei care se pricep foarte bine, despre religie si multi considera ca nu are rost sa tot polemizeze cu aceleasi argumente, iar altele sunt aproape cu acelasi raspuns sau fara raspuns. Un alt motiv ar fi ca sunt unii tot mai indrazneti si nu poti sa-ti spui parerea contrara ca daca nu-i aprobi, te taxeaza cu o ploaie de stupizi si nefolositori(pe unele pagini cu raspunsuri dau la toata lumea fara nici o selectie) de chiar iti trece cheful de a mai raspunde.
M-am uitat la intrebarile tale si nu ai nici una fara raspuns! Pe cine esti suparata?
Pentru ca la unele nu stiu raspunsul si prefera sa nu se bage ca musca in rahat, pentru ca unele sunt foaret delicate si nu vor sa i-a parte sau pentru ca pur si simpu nu vor.
Unele intrebari sunt mai dificile si nu raspundem pentru ca nu stim si decat sa raspundem gresit mai bine nu mai raspundem, sau poate unele intrebari nu-si au locul aici.
Cei care au raspuns inaintea mea au dreptate insa unii poate nu raspund ca nu ''primesc fundita'' sau pur si simplu ca nu au timp sa raspunda(suntem in timpul scolii temele sunt multe, la facultate au fost examenele pana de curant) si eu as vrea sa mi se rasp la intrebari ca nu am decat 2-3 rasp la fiecare intrebare! insa asta e! in vacanta o sa fie altfel)!