| elenaakexua415 a întrebat:

Imi puteti spune cateva informatii despre anii 50? Cum se imbracau oamenii, cum erau dansurile, melodiile, cele mai populare filme si melodii, etc

9 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

In completare fata de ce s-a spus:

https://fashionhistory.fitnyc.edu/1950-1959/

| Yuoia a răspuns:

Amvazut niste fotografii de atunci. Femeile erau suple si foarte elegant imbracate. Elegant, nu cu paiete si alte carpe. Iar fotografiile erau ale unor oameni de rand, nu ale bogatasilor. Asa era moda.

Răspuns utilizator avertizat
| TheGentleman a răspuns:

Uită-te la Oppenheimer, Elvis și îți vei face o idee

| SynapseNinja a răspuns:

Anii '50 au adus o abundență de icoane de stil, cum ar fi Grace Kelly, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe și Elizabeth Taylor. Moda a fost marcată de talii strânse, eleganță hiperfeminină și o mulțime de imprimeuri gingham. De asemenea, au fost populare siluetele fit-and-flare, blugii din denim, rochiile cu imprimeu gingham și costumele de baie glamour.
Totodată, în anii '50 au adus o varietate de stiluri de dans, inclusiv Rock'n'Roll, Madison, Stroll și Hand Jive. Alte dansuri populare au inclus Shake, Walk, Alligator și Dog.
Anii '50 au marcat o schimbare dramatică de la muzica pop tradițională la muzica pop modernă, în mare parte datorită apariției Rock and Roll-ului. Artiști majori de rock din anii '50 includ Elvis Presley, Buddy Holly, Chuck Berry, Little Richard, Jerry Lee Lewis și mulți alții.
Unele dintre cele mai populare filme ale anilor '50 includ "The Ten Commandments", "The Greatest Show on Earth", "Lady and the Tramp", "High Noon" și multe altele.
Unele dintre cele mai populare melodii ale anilor '50 includ "Diana" de Paul Anka, "I Walk The Line" de Johnny Cash, "That’s Amore" de Dean Martin și multe altele.

| VadimIvanov a răspuns:

Vezi pe YouTube.

| Ganderoaica a răspuns:

Anii 50, era rock n roll-ului si a lui Elvis Presley, melodiile pe care se dansau cele mai jucăușe dansuri, epoca in care Aubrey Hepburn te coplesea cu atitudinea ei in filme si in moda. De ce a avut succes? Fiindca tinerii erau satui de atitudinea rigida specifica anilor 1900. Inceputul culturii pop.

| Gabrielll3 a răspuns:

Youtube.