Am vazut si eu destule chestii despre vampiri, si cred ca singurii vampiri reali sunt liliecii vampir, care nu mushca oamenii, si care nu devin oameni care beau sange, care ard la soare, etc. Dupa mine, e o poveste de speriat copii mici sa se duca la culcare
Deci inainte sa ma uit la documentar nu credeam.si in tipmul documentarului am avut dubii.sti e ciudat noi, romanii traim intr-o asa zisa tara a vampirilor. dar nimeni nu poate demonstra.ciudat.ma rog, acum s-a terminat documentarul si eu am cam inteles.vampirii aia veci au alut tuberculoza. iar ala care se crede vampir si e in viata cred ca e nebun.deci intrebarea este credeti in nebuni? da!
sti si eu sunt fan al uitui film cu vampiri. dar nu o sa cred ca exista doar ca sa stiu eu ca exista un edwrad adevarat si ca intr-o zi o sa il intalnesc.
Da, vampirii exista cu adevarat. Eu sunt vampir, dar dupa cum cred ca ai vazut in documntar, nu au puteri magice si restul de prostioare din povesti. Aici am explicat mai in amanunt (de la alt raspuns)-> Ehhe, sunt mandra sa spun ca eu sunt un vampir. Si a fii vampir nu consta in tot felul de aptitudini speciale, cum ar fi zburatul, transformatul in diferite creaturi... si restul de prostii. Bine, noi avem puterea fizica putin mai mare decat la oameni, dar nu asa ca in Twilight sau alte filme. Intuitia ne este foarte dezvoltata, ca si auzul si simtul artistic. Binenteles, asta tine si de varsta, iar eu am doar 14 ani. Vampirii exista, dar sunt cu mult mai umani decat se crede! Eu una cred in Dumnezeu, dar penrtu ritualuri imi canalizez energia si sufletul catre mareata zeita a Noptii, Nyx. Poate fii greu de crezut, stiu. Si era sa uit! Cat despre sange, daca iti place sau te simti atrasa de el, nu inseamna neaparat ca esti vampir! A fii vampir cere respect de sine, iar cuvantul de onoare al unuia este sacru. Sangele reprezinta pentru noi ceva destul de rar si nu suntem obsedati de el. Binenteles, exista vampiri care considera sangele vital, dar aceeia au alte reguli decat noi... Sangele are gust bun pentru unii, depinde de gusturile fiecaruia. Cei interesati sa discute cu mine, sa dea add la release_th_shadows ps: nu musc.
Sunt un, nu mare ci gigant fan al vampirilor ![]()
Vreau sa cred ca exista uneori o fac, dar daca privim realitatea cum e ea din pacate, in adancul nostru stim ca oricat de adevarat am vrea sa fie, nu exista vampiri.
Parerea mea e ca vampirii sunt doar personaje mitologice, de filme. opaaa si ceva ciudatel e ca oamenii, mai ales adolescentii au inceput sa creada in asa ceva spre exemplu cupluri din US au ajuns in situatia de a-si face grave muscaturi, identificandu-se cu personaje din twilight etc si ajungand in spital.
LOL
Sintome de vampirism: te dor dinti cand iti prinzi parul, mai tot timpul vrei sa musti pe cineva, ai canini mult prea mari, ai pielea alba ca varul, (etc)
lynes întreabă: