| catalin29 a întrebat:

Acum cateva zile am luat amenda deoarece am trecut pe galben. Se facuse galben exact cand eram sub semanfor si doi pietoni intre timp treceau pe rosu!laughing Dupa colt tablagii de politisti, le-am arat articolul in care zice ca ii permisa trecerea pe galben atata timp cat nu am ce sa fac! Am tinut un mare taraboi cu ei sustinand ca o sa ii dau in judecata! In momentul acela ce credeti? M-au amenintat ca imi ia permisul si imi trece ca am trecut pe rosu! Am luat amenda 140 de lei. Cine stie cate puncte am luat si cand acestea vor expira? Totul s-a intamplat in Oradea.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil ai 2 puncte, oricum sunt scrise pe procesul verbal, care expira in 6 luni.

ps: in situatii de genul daca te crezi nedreptatit nu semnezi procesul verbal si faci contestatie nu te certi cu ei

| Azµre a răspuns:

Scrie pe procesul verbal! De ce ți-au dat procesul acela degeaba! Citește-l vei vedea acolo câte puncte amendă și câte penalizare ai trecute. E clar că amendă 2 puncte dar penalizare pot fi și 6 și 8 depinde. Citește procesul verbal.

| AgathaRo a răspuns:

Exista o exceptie care iti permite sa treci pe galben doar daca vechiculul nu poate fii oprit in siguranta.

| RzVq a răspuns:

Screi tot ce ai nevoei in procesul verbal...
Oricum nu prea e bine sa te iei in gura cu politisti adica de obicei o cam incurci...
Bafta! 1

| AgathaRo a răspuns (pentru RzVq):

Daca esti in regula (asigurare, trusa, triunghi si extinctor) nu are ce sa iti faca.

| RzVq a răspuns (pentru AgathaRo):

Asta crezi tu stai linistit ca daca un politist vrea sa te amendeze tot te amendeaza chit ca nu te amendeaza in ziua aia dar vorbeste cu colegi lui sa te opreasca cand te vede si odata si odata tot te prinde dar de obicei iti gaseste ceva pe loc...

| AgathaRo a răspuns (pentru RzVq):

Ar trebui o dovada care sa ateste ca ai incalcat un regulament. Unde te crezi la Moldova (peste Prut) sa iti puna politia pistolu la cap daca nu faci cum iti canta?

| RzVq a răspuns (pentru AgathaRo):

Bai tu nu uita ceva traiesti in Romania...