| BabyWL a întrebat:

Ai mei vor sa si ia masina si nu sunt hotaratibig grin Imi dati si mie niste idei va rog big grin (dar sa si specificati de ce ati aleas msina) :*

Răspuns Câştigător
| Brigitta a răspuns:

De cati bani vorbim? Depinde ce nevoi ai. Pentru familie? Cati membri? Cine va umbla mai mult cu ea?
Eu prefer Golf, diesel daca se poatehappy E dinamica, masina ff buna, piese ieftine, consum mic, potrivita pentru drumurile noastre ``bune``. Daca vrei una mai spatioasa: Golf Plus. Din aceeasi categorie as alege si Focus.
Alta varianta optima mi se pare Audi a4. Mai spatioasa. Piesele sunt cam la acelasi pret ca si la Volkswagen. Sau din aceeasi categorie: Jetta.
Daca vrei ceva mai mare atunci A6 sau Passat (imi place f mult si Mitsubishi Lancer). Merge si Mondeo, spatiu mare, usor de manevrat, motor bun.
Passatu nu te lasa la greu (zic de curbe periculoase luate in viteza mare); e f inteligenta, imi placehappy Cand mergem la pesti pe mai multe zile rabatam bancheta din spate si dormi ca intr-un pathappy Doar ca deja la masini asa mai mari piesele sunt la scumpe.
As evita Peugeot, mi se par prea finute, sensibile. Toti prietenii mei cu Peugeot sunt nemultumiti. Si are motoru mai slab. Piese scumpe.

De asemenea evita Renault, proasta calitate, sasiu naspa, piese scumpe.
Alta masina care as alege-o ar fi o Skodita Roomster, spatiu f mare, are consumul extraordinar de mic (pana-n 5 l in oras); piesele sunt ok.
Imi place si Mitsubishi Colt. Are fata frumoasa. Mica, agila.
Dar Alfa Romeo mi si par cele mai frumoase:happy
Acuma daca ai bani mai multi atunci discutam de BMW, Mercedes etchappy

10 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

VW Passat: bun, oarecum ieftin, piese ieftine, consum mic, spatioasa.
VW Sharan, Ford Galaxy - 7 locuri, consum acceptabil, piese ieftine, foarte spatioasa.
Ford Focus - ieftin, bun, rezistent, mare, consum mic.

Cu toate ca eu vara viitoare vreau sa-mi iau Calibra ori Golf3. big grin

| naty_3185 a răspuns:

Depinde de bugetul parintilor tai! daca ai mai putini bani la dispozitie, un ford focus, W golf, ar fi ok pentru tine! ceva mai scumpe pot fi: skoda fabia, octavia, fiat albea, linea, chevrolet aveo! dar, daca ai multi bani, alfa romeo, bmw, mercedes! gandeste-te! mie imi place foarte mult skoda fabia, deoarece este micuta, te poti strecura repede cu ea, poate atinge si 200 km pe ora! consuma putin! sper sa te hotarasti!

| alexandra_1780 a răspuns:

Eu ti-as recomanda saab 9-3... din 2003-2004 il gasesti fuul option pana in 10.000euro,au motoare bune tinand cont de faptul ca sunt facute de scania, piesele nu sunt scumpe... a si este una dintre putinele marci la care vireaza si rotile din spate(nu mult... dar ajuta)...numai ca nu stiu in romania cati reprezentanti are saab-ul

| unbaiat a răspuns:

Cu un buget disponibil de? Altfel „vorbim vorbe„.

| BabyWL explică:

Si imi puteti lasa si niste Site-uri unde ma pot uita si eu de masini daca stiti big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un masserati ar fi ceva modest pentru cineva care iubeste masinile arta si sportul...:D uita-te si tu pomana curata http://static.desktopnexus.com/wallpapers/12417-bigthumbnail.jpg :)

| smooth a răspuns:

Parerea mea cautati o masina japoneza