Depinde de situatie si de agent. Poate sa nu iti dea nimic daca asta vrea el. In mod normal te poate prinde foarte usor. Tu ii dai numele persoanei respective dar pe noile statii emise politiei (am vazut chestia asta cu ochii mei) se vede si poza persoanei! Deci te prinde foarte usor. Ti se aduna niste amenzi frumusele (mai exact parintilor tai care oricum sunt inconstienti daca te lasa sa mergi cu scuter pe drumurile publice neavand 16 ani).
Nu este amenda. Falsul si uzul de fals sunt infractiuni, pedepsite de codul penal. Te sfatuiesc sa nu faci asta, mai ales ca o sa-l bagi la apa si pe respectivul, o sa fie complice la cele doua infractiuni. Numai bine!
Copile,prostii din astea nu se fac.asta se numeste uzurpare de identitate si e pedepsita de lege. daca ai 14 ani, ia-ti un moped[motoreta cu pedale]. nici nu poti sa iti imaginezi ce sfactifatii vei avea.eu merg pe motocicleta de peste 40 de ani, dar imi plac mopedurile la nebunie.
Daca nu faci accident, asta ca sa nu iti ceara poza la verificare,merge, dar sa stii si cnp ul persoanei, numele parinilor si MAI ALES sa aiba permis categoria A1 acea persoana1.
Pustule parerea mea e sa iti bagi mintile incap si nu va mai ucati pe scutare si mobre care nu necesita permis pui in pericol atat siguranta ta cat si a celorlanti participanti la trafic si datorita teribilistilor ca tine se produc atatea accidente de aia este nr mare de accidente in categoria motocicilistilor si rata de mortalitate este mare in primul rand trebuie sa ai 16 ani si o legislatie sa poti merge pe un scuter (nu-s detinator de motor si nu le iau apararea motocilistilor dar au si ei dreptate ca su saturat sa fie salutati si sa salute pe toti pusti si burtosi de pe scutere si motoare de 49) daca vrei cu adevarat asteapta s afaci 16 ani si da de a1 si asa o sa cunosti si regulamentu si semnele de circulatie
Un sfar prietenesc:Mai bine iti cumperi la tara un atv 250cc+ cu 49cc zici ca mergi pe trotineta
acolo macar nu ai probleme cu politia
Dragon999 întreabă: