Da poti apoi la 18 ani dai examenul practic si obtii permisul de autovehicul categoria B.
Nu mai știu cum merge treaba acum dar când am dat eu acum 4 ani puteai începe școala doar cu trei luni înainte de împlinirea vârstei de 18 ani. Deci la 17 ani și 9 luni. Examenul efectiv îl puteai da doar după ce împlineai 18. Repet, asta când am dat eu. Poate acum e altfel că din câte am înțeles nici măcar nu mai e aceeași procedură de eliberare a permisului plus că se dă pe PC. Eu am dat pe foaie. Multe lucruri diferite deci posibil și asta.
Nimeni nu te împiedică totuși să înveți acasă de unul singur și să faci chestionare online. După te duci la cursuri când ai voie doar să aprofundezi și să înțelegi. Cel care-ți predă îți și explică mai bine.
Nu pentru ca trebuie sa ai 18 ani pentru a te insccrie la scoala de soferi. Fundiza?
Poti da faci scoala de soferi acum dar vei da examenul si vei primi carnetul doar la 18 ani.
Poti sa te inscrii, faci cursurile, numai ca examenele le vei sustine cand imlinesti 18
Da, dar o sa uiti tot. oricum mai asteapta pentru ca nu are rost sa te grabesti degeaba
Nici macar nu se poate inscrie ma copii! Te inscrii atunci cand faci 17 ani si 9 luni...nu mai aberati ca poate sa inceapa scoala de soferi de la 17 ani si 4 zile!
BlueR întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MariaDenisa26 întreabă:
Aurel100009 întreabă: