| pitisa a întrebat:

Am gasit un bmw 520 an 2005 la 5900 euro! Credeti ca are ceva de il vinde asa ieftin? Si nu-i modelul vechi ii!

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E model vechi pentru ca au trecut ani buni din 2005 pana acum dar ca design e bunicel si un pret corect daca are 3 usi si mai misto pentru ca masina cu 5 usi nu e chiar asa faina, modelul compact atrage atentia.

| pitisa explică (pentru mgtow):

Aha da nu ii caroseria aia veche! ii la design ca astea noi de fapt cum is toate din 2005 pana in 2009

| mgtow a răspuns (pentru pitisa):

Daca iti place bine eu nu as cumparao, ma bazez pe masini cu 3 usi asta e modelul meu favorit http://www.carsstone.com/images/bmw-320td-compact_key_12.jpg alt bmw pentru mine nu inseamna nimic din ce in ce mai rele le-au facut un mic tuning un motor schimbat e ca si nou ajung toate manoperele la cat se cheltuie cumparand o masina noua si va fi la fel de buna in conditii mecanice

| pbsolver a răspuns:

Cati km?

| vladtaurus a răspuns:

Arata bine masina dar ai bani sa o intretii? Iti dai seama ca consuma si destul de mult nu?

| pitisa explică (pentru vladtaurus):

Nu-i vorba de intretinut da ii prea ieftina! nu stiu o fi buna imi dau seama dupa ce o vad laughing

| Londonezul a răspuns:

Daca il da asa ieftin poate avea multi km la bord sau motorul e pe moarte sau alte defectiuni tehnice.