| natural a întrebat:

Astazi pentru prima data m-am suit pe un motor mare pe car nu il prea pot tine dar in fine cand am viteza merge! am incercat azi deoarece parintii nu sunt acasa si m-am plimbat a fost foarte fain! acum tata ma lasa dar mama zice ca inca sunt copit cu toate ca am 17 ani. ea zice ca se teme ca o sa cad si nu vrea sa ma lase. ce ma sfatuiti? cum sa o fac sa ma lase? mentionez ca ea nu s-a urcat niciodata pe motor ca ii frica? eu nu am aceea frica si imi place chiar a devenit o obsesie!

4 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Asteapta sa faci 18 ani sau ia-ti ceva de 50 fiindca deja nu mai are rost sa mai faci a1 la 17 ani cand mai astepti putin si faci 18. Oricum sezonul s-a terminat oficial de 5 zile fiindca vine iarna asa ca nu mai are rost sa mai faci nimic acum!

| Minks a răspuns:

Oricat de bine ai stii sa mergi pe el, nu uita ca mereu exista o doza de pericol, doza la care se gandeste si mama ta. Luand in calcul drumurile din Romania combinate cu soferii care inca nu s-au obisnuit cu motociclistii combinate cu lipsa ta de experienta mi se pare foarte periculos, si tind sa ii dau dreptate maica-tii

| eXtreme21 a răspuns:

Cat de mult am crede noi ca nu este periculos, de fapt daca stam sa ne gandim chiar este si nu realizam acest lucru decat in momentul in care chiar patim ceva si atunci spunem: "avea dreptate mama, ce bine era daca nu ma urcam eu pe motor, as vrea sa dau timpul inapoi" Daca esti foarte increzator in fortele proprii atunci este ok.Da' fii foarte atent, nu este de joaca! Acum, gandeste-te putin si pune-te in situatia mamei tale, sa ai un copil de care sa fi avut atata grija si pe care sa il iubesti asa de mult si sa-l pierzi dintr-o prostie.Trebuie sa ne credem si parintii ca nu ne invata de rau.
Sper ca am putut sa te ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Depinde ce motor conduci( ma refer la capacitatea cilindrica).
Ar fi bine sa incepi cu ceva mic gen: 50 hai 125 cmc3, conduci minim un an dupa care poti trece la ceva mai mare de 250-400 cmc3. si tot asa... Este ca intr-o relatie"step by step". Bafta si asfalt curat!