anonim_4396
| Anonim întreabă:

happy
Eu m-am intalnit cu cea mai buna prietena pe internet. In vacanta de vara ne-am vazut, iar in vacanta asta de iarna, vrem din nou sa ne intalnim.
Vara asta cand ne-am intalnit pentru prima oara, a venit prin oras la mine (pentru ca suntem din judete diferite), si asa s-au cunoscut si parintii ei cu ai mei.
Si precum am zis, iarna asta vrem sa ne intalnim din nou, insa de data asta sa merg la ea acasa pentru doua zile. Parintii ei sunt de acord si chiar le-ar placea sa vin. Si mamei i-ar placea mult sa merg (asa mi-a zis) insa nu ma lasa pentru ca a zis ca nu are incredere deoarece ne-am intalnit doar o data si ii e frica totusi "sa ma dea pe mainile oricui" si sa merg intr-un judet diferit.
Inteleg ca ii e frica, si vrea sa fiu in siguranta, insa imi doresc atat de mult sa merg! Vorbim in fiecare zi, si imi este singura prietena adevarata care am avut-o.
Voi ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa incerc sa o conving pe mama sa merg totusi? Si daca da, ce as putea sa ii zic ca sa ma lase?
Fundita! happy

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa vorbesti cu parintii prietenei tale sa ii rogi sa vorbeasca cu mama ta s-o convinga.

| GdX a răspuns:

Eu daca as fi parinte, nu te-as lasa sa te duci.

| Jassmina a răspuns:

Ma indoiesc ca mama si-ar lasa copilul in toiul iernii sa plece singura pe drum. Nu-i in siguranta pentru un adult sa plece la drum, dapai pentru un copil.
Apoi, nu au intrat zilee in sac si aveti timp berechet sa va vedeti.
Puteti de exepmplu sa va vedeti pe skype, FB sau alta platforma de socializare in fiecare zi, puteti sa va jucati si impreuna chiar, pentru asta nu trebuie sa te duci la ea si nici sa plecati pe drum.
Incearca sa fii intelegatoare si sa nu o mai necajesti pe mama ta la cap, pentru ca nu poate risca sa te lase pe o vreme ca asta sa pleci la drum, la niste oameni necunoscuti.

| bogdycounter a răspuns:

Incerci sa vorbesti cu mama ta, iar daca aceasta ramane la aceeasi decizie, incearca sa vorbesti cu prietena ta daca poate veni si mama ta, atunci o sa se creeze o legatura mult mai buna, iar data viitoare vei putea merge si singur. Daca consideri ca e un raspuns bun sau potrivit astept funda.