Corect. In restul Europei asigurarile sunt gratis de altfel. In Germania sau UK nici nu sunt de vreo 10 ori mai scumpe ca la noi.
Intra pe un site de asigurari si fa o simulare, deoarece depinde si de tipul autovehiculului, precum si de localitate.
Ehe...poate ajunge la luna si milionu.Te sfatuiesc sa o muti pe numele cuiva care ai incredere mama tata bunic..etc si la mine la fel a fost faza, aveam 26 ani si 0 experienta, ma costa cam...10 milioane asigurarea, asa pe numele tatalui ma costa 5
Nu inteleg de ce mai "lucreaza" unii cu milioanele?
Pentru ca am copilarit pe vremea cand milionu era la putere?
Si cei care s-au nascut inainte de razboi au copilarit cu milioanele, dar cand eram eu copil nu am auzit pe nimeni exprimand valoarea banilor in milioane, desi pe atunci oamenii nu aveau atata scoala.
Orice invat are si dezvat. Eu, cand mi se spune o suma in milioane, trebuie sa fac calcule ca sa stiu cat face in banii actuali.
Probabil, din pacate ...nu putem fi cenzurati,nu? deci eu raman la milioane,fie ele virtuale,nu suport ron-u, care e diferenta? aceleas bancnote, taiate zerourile, pentru ce? nu vad rostu, asta e opinia mea.
Taierea zerourilor a fost o masura de stabilizare a inflatiei care crestea rau de tot la sfarsitul anilor 90
Pentru puterea de cumparare a monedei. Este o intreaga teorie financiara in acest sens.
Tu nu poti fi cenzurat, dar reporterii ar trebui. Ei o fac pentru impresionarea populatiei.
Eu vorbesc dupa 2000 de ce au mai taiat zerourile?
Pai de aia au taiat