| AliNuTzA_9627 a întrebat:

Daca nu iau examenul la teorie, ce pot sa fac dupa. Daca vreau sa dau din nou trebuie sa platesc? in cat timp ma programeaza iar? Cate punte trebuie sa fac? dupa cat timp se afla rezultatele examenului? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Ruxy a răspuns:

Poti da din nou examenul dupa 15 zile. Dar examenul il dai dupa ce platesti taxa la primarie si dupe ce iti faci o noua programare la traseu- totul dupa 15 zile.
Ca sa iei sala, trebuie sa faci minim 22 de puncte. Ca sa vezi cam cum arata chestionarele, fa-ti un cont de drpciv.ro si alege de acolo simulare online si o sa ai exact modelul de la sala. Trebuie deschis cu Internet Explorer, ca altfel nu merge. A...seara merge mai greu site-ul, din cauza ca sunt foarte multi utilizatori logati.
Multa bafta!

3 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Trebuie să plăteşti dacă dai din nou. Este 5 lei examinarea pentru B pentru primele 3 dăţi, iar apoi este 72. Poţi să te programezi după 15 zile de când ai dat ultima dată sala. Trebuie să faci minim 22 de puncte pentru a lua teoria şi rezultatele examenului le afli pe loc. Succes!

| asya a răspuns:

Pai daca nu il iei...il dai din nou cam peste 2 saptamani...cand te reprogrameaza! Platesti doar taxa de examinare care este in jur de 5 lei din cate stiu eu.Trebuie sa faci mai mult de 21 de pct! Rezultatul il afli pe loc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta stiu si eu de taxe si de punctaj. dar dupa 15 zile lucrtoare sau dupa 15 zile normale?