Personal cred ca prefer raul mai mic, Jetta. Din cauza ca are proportiile mai ok (passatul mi se pare prea lung si ingust), iar intretinerea la Jetta e mai ieftina, fata de Passat care te cam suge de bani.
Recomand totusi o motorizare 1.9 TDI, cea propusa de tine cred ca e 2.0 TDI, care e printre marile dezastre de la VW.
Jeta din 2007 1.9 tdi. automata sau manuala? eu as prefera automata e vreo diferenta?
Jetta=Golf sedan/berlina.Recomand manuala la kilometraje mari si automata la kilometraje reduse.Cutia automata presupune si schimbarea filtrelor, uleiului etc. atunci cand recomanda producatorul, nu e ieftin si nici chiar scump. Daca iti permiti si crezi ca merita, ia-l automat
Daca vrei automata, ia-ti automata. Se descurca bine motoarele 1.9 cu automata, iar consumul e doar cu o idee mai mare decat la manuala.
Partea buna e ca alea automate sunt ocolite de multi, si n-au rulaje atat de mari, fata de alea manuale, deci ai sanse mari sa gasesti o masina mai nemuncita, daca vrei automata.
Salut, Passatul ar fi cam cea mai buna din cele 2, motivele le gasesti aici http://vwforum.ro/topic/32790-jetta-sau-passat-nu-stiu-ce-sa-cumpar/ sper sa ai rabdare sa citesti tot, va merita.
BogdanIvasciuc întreabă:
anonim_4396 întreabă: