Salut, Passatul ar fi cam cea mai buna din cele 2, motivele le gasesti aici http://vwforum.ro/topic/32790-jetta-sau-passat-nu-stiu-ce-sa-cumpar/ sper sa ai rabdare sa citesti tot, va merita.
Personal cred ca prefer raul mai mic, Jetta. Din cauza ca are proportiile mai ok (passatul mi se pare prea lung si ingust), iar intretinerea la Jetta e mai ieftina, fata de Passat care te cam suge de bani.
Recomand totusi o motorizare 1.9 TDI, cea propusa de tine cred ca e 2.0 TDI, care e printre marile dezastre de la VW.
Jeta din 2007 1.9 tdi. automata sau manuala? eu as prefera automata e vreo diferenta?
Jetta=Golf sedan/berlina.Recomand manuala la kilometraje mari si automata la kilometraje reduse.Cutia automata presupune si schimbarea filtrelor, uleiului etc. atunci cand recomanda producatorul, nu e ieftin si nici chiar scump. Daca iti permiti si crezi ca merita, ia-l automat
Daca vrei automata, ia-ti automata. Se descurca bine motoarele 1.9 cu automata, iar consumul e doar cu o idee mai mare decat la manuala.
Partea buna e ca alea automate sunt ocolite de multi, si n-au rulaje atat de mari, fata de alea manuale, deci ai sanse mari sa gasesti o masina mai nemuncita, daca vrei automata.
BogdanIvasciuc întreabă:
anonim_4396 întreabă: