| RazvanYTB07 a întrebat:

Buna ziua TPU!
Rugămintea mea este in felul următor:
Ce sa aleg pentru mașina mea ca interfață audio, am un audi A4 B6 din 2002, și vreau să fac in felul următor
Am sistem audio original și nu sunt mulțumit de el, fiindcă nu are bluetooth, sa i cumpăr modulator fm, sau sa cumpăr navigație!
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Pacientul0 a răspuns:

Salut! Vrei Bluetooth pe Audi A4 B6? Ai două variante:
Modulator FM: Ieftin, dar sunetul nu e super și poate avea interferențe.
Navigație nouă: Mai scumpă, dar ai sunet bun, ecran, GPS și Bluetooth.
Eu zic că merită să pui o navigație nouă dacă vrei ceva de calitate!?

1 răspuns:
| Frank51 a răspuns:

Depinde de buget și așteptări.

Dacă ai bani, ia o navigație care se potrivește în locul radioului vechi( dacă ai 1DIN trebuie modificat pentru 2DIN). Avantaje: vei avea tot ce ai nevoie, muzica, navigatie, bt, si un display, si calitate bunicică audio-video. Dezavantaje: e scump, o navigatie e 500 de lei, manopera pentru instalare (dacă ai sistem cu amplificator si subwoofer) este mare, probabil cam 200 de lei, iar dacă mai ai de cumpărat piesele pentru 2DIN, mai adaugi vreo 300 de lei. Deci 700-1000 de lei.

Dacă vrei pe ieftineală, iei un modulator fm bun, nu din ăla din peco, comanzi de pe eMAG unul care are review-uri. Va avea calitate audio mai slabă decât alt player, dar te costă 100 de lei și merge direct.

O variantă optimă între cele 2, ar fi să cumperi un modul de bt dedicat pentru audi concert, costă 225 de lei și se montează în spatele radioului. Calitate audio foarte bună și pret final 225 lei.