|

Buna ziua.
Vreau sa cumpar o valiza cu instrumente pentru munca in domeniul reparatiilor masinilor mici. Autoservicii. Am o valiza dar deja s-a pierdut din ea si are putin instrument.
Cè imi recomandati, mecanici pe aici care sa imi dea un sfat?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Si ce ai vrea sa contina valiza aia? Ca sunt valize cu leviere de plastic pentru clipsuri, valize cu instrumente de diagnoza auto, valize cu torx-uri, valize cu chei tubulare, valize cu instrumente electrice de diagnostic, etc.

| a răspuns:

Depinde daca le utilizezi intensiv sau din cand in cand.Am chei Beta
italiene de 30 de ani si inca nu s-au decalibrat.De atunci am mai cumparat diferite marci dar nu am gasit nimic asemanator ca rezistenta.Chiar le-am maltratat.As zice Beta, Facom, Pastorino, Usag.In partea de de miljoc al clasamentului gasesti Unior iar jos YATO.Chiezariile care au umplut internetul nu intra in acest clasament sunt bune sa le ai in casa dar daca gasesti un surub incapatanat decat strici cu ele.
Ai nevoie de o trusa pentru etrieri, una pentru filtre de ulei, clesti pentru sigurante de toate marimile, clesti pentru coliere de planetare si pentru furtun, un pistol pneumatic de impact fara el nici nu are rost sa te apuci.Anumite chestii char firave se desfac mai usor cu pistolul de impact tinand contra doar cu doua degete.Altii le prind in menghina si trag cu ranga distrugand totul.Ai nevoie de un set de extractoare pentru rulmenti alt set pentru pivoti.
O presa hidraulica pentru inlocuit rulmenti este esentiala.
Scule Beta avem si in Romania, sunt cam scumpe dar nu se compara cu nimic.