| SilentRp a întrebat:

Cam de la ce distanta pozeaza aparatul radar? Cred ca m-a luat in seara asta si vreau sa stiu si eu daca am incetinit cand trebuia. Sper sa nu ma fii luat ca nu am de gand sa le dau 120 lei happy. Am inteles ca daca te ia cu 59KM/h nu se intampla nimic. Urmatoarea intrebare este : Daca te ia cu 61 se pune ca ai mers peste limita legala cu 11 Km/h sau cu 2 Km/h?

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Daca te prinde cu 61 se pune ca ai depasit cu 11 km/h, daca te prind radarele noi cu 59 km/h iti dau amenda, cele vechi, clasice nu iti dau fiindca se considera ca nu pot citii exact viteza. Radarul te pozeaza in momentul cand treci pe langa el, sau daca sunt unidirectionale, dar de obicei sunt pe autostrazi aceste modele, te pozeaza de la maxim 100 de metrii sau mai putin!

| SilentRp explică (pentru FurtunaDiesel):

Pe mine m-a prins in oras (Bucuresti mai exact). Stii din surse sigure ca te pozeaza cand treci pe langa el? Daca m-a pozat atunci e bine...

3 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Sunt foarte sigur, dar daca sunt radarele noi, cele puse pe MCV au pana la 100 de metri raza de actiune, dar mai mult nici unul!

| SilentRp explică:

Da. MCV era.Ms mult pentru raspuns!