|

Cat costa o segmentare a motorului pentru polo 1.2 9n?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Trebuie intrebat mecanicul ce piese trebuiesc schimbate, pentru ca sunt mai multe decat segmentii in sine, de ex. distributia care oricum trebuie schimbata apoi.
Dupa ce ai acea lista mergi cu ea la un magazine de piese si reper cu reper iti va face un toatal.
N-am idee cat e manopera (ea difera de la service la service) si cat sunt piesele in sine. Te poate ajunge totalul 1600 de lei sau 3000 de lei, noi nu avem de unde sa stim. Cert este ca daca schimbi tot ce trebuie schimbat pe acolo poti zice ca ai un motor nou happy
Atentie ca sa stii tot ce trebuie schimbat este nevoie ca motorul sa fie descompletat, caci nu se stie ce nivel de uzura au anumite piese.
Intrebarea care survine este urmatoarea de unde stii ca ai nevoie de segmentare?
Ca raspunsuri ar trebui sa fie urmatoarele:
-ai pierderea de ulei mare, adica motorul mananca ulei, undeva la 1 litru/ 1000-2000 de km!
- compresia este scazuta.
Astea-s doua dintre ele pe care le stiu eu, s-ar putea sa mai fie si altele, eu unul nu m-as lua dupa simptome cat m-as lua daca motorul a inceput sa fie desfacut (o mica parte din el) si s-ar verifica supapele etc foarte multi nu stiu ca motorul lor nefiind atat de uzat au nevoie doar de schimbare a semeringurile de la supape si au rezolvat problema mancarii uleiului de catre motor, asta daca compresia este ok.
Deci nu te putem ajuta de aici ci doar un mecanic priceput iti poate spune, oricum trebuie sa scoti bani ca manipera costa peste tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează