Depinde si ce cauti la masina. Nu exista un clasament dar pot sa iti spui in ce categorii as baga eu masinile astea.
BMW - Clasa sport = putere, dinamism, performanta (recomandat celor insetati de viteza)
Mercedes - Clasa lux = clar lux, eleganta, impunere (recomandat celor sobri-Bussines stile)
Audi - marca ce incerca sa imbine aceste 2 clase (sport+eleganta) si, parerea mea, niciodata nu le poti avea pe amandoua deci e clar ca nu prea sunt un fan Audi
.
Astea fiind spuse, tu ce iti doresti de la masina ta?
Esti...nu stiu cum sa zic...te chinui cu masini din astea, dar nu ai bani decat de o dacie. lasa'te frate de intrebari din astea
ai bani? iatzi S class, sa te vad atunci
Deci daca ai bani
si e pe bune... as recomanda mercedes sau bmw ori range rover; Bmw X5 (e mult mai bun ca X6 - te poti uita si pe youtube), Mercedes Clasa M si Range Rover Sport. Daca vrei reviews bune cu aceste masini cauta "top gear - numele masinii". Succes!
Eu nu ti-as recomanda bmw,audi sau mercedes eu as alege in locul tau un Land Rover Sport, modelul foarte frumos, puternic 272 CP as alege un negru metalizat diesel, transmisie automata
.D
theROOcKsTArr întreabă:
cezcez întreabă:
putaBarca întreabă: