| ruskyella a întrebat:

Ce masini credeti ca sunt mai bune as dori o parere ca as vrea totusi sa imi iau una dar nu stiu exact ce model,, ajutati-ma va rog. va multumesc va pop

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Casă te poţi orienta ai nevoie de un buget, de ce bani dispui? Alege ce vrei de aici:
http://www.autovit.ro/

12 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Ia-ti volvo! incredere, lux, design, viteza, putere, motoarele T si D3 D5 sunt bune, dar orice ti-ai lua, alege volvo http://www.youtube.com/watch?v=DU61MsU9CTs si asta e un model mai vechi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai? cati bani ai? unde mergi mai mult?
cata experienta la volan ai?

| ruskyella explică (pentru anonim_4396):

Am 24 ani, am 7000 euro, prin multe locuri si am de 2 ani permisu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De 2 ani permisu... eu nu as da 7000 de euro pe o masina. Mai repede una de 4500 - 5000, mai faci si un CASCO la ea si ceva accesorii.
La 24 de ani depinde tu cat de activa esti. Eu prietenei la 27 i-am luat un Clio 2. Tu daca ai mai multi bani, ia-ti un Megane 2 hatchback sau un Golf5. Mare grija la Golf5... costa mult piesele daca nu o iei in stare buna.
Intrebasem unde mergi mai mult ( adica in afara localitatii sau in localitate ). Sincer eu nu te consider cu experienta cu 2 ani de condus si imi cam pare rau de bani, dar pana la urma e bine sa fie si masina sigura, ca e vb. de viata ta si mai bine sa ai airbag-uri peste tot decat sa fii intr-o masina acordeon, dar cu banii in banca.

| Dei17MI a răspuns:

Pentru un incepator e bun un opel!

| SME a răspuns:

BMW seria 5

| GABARSOLON a răspuns:

Ford t

| MixTape a răspuns:

Gasestieti o masina buna daca cauti logic! Daca nu te pricepi asa bine cumparati o masina cu cutie automata e foarte usor de condus.Am vazut chiar recent un opel astra la 3150 euro.Merita sa cauti ce iti place! Nimeni nu iti ghiceste gusturile.

| pisicel12 a răspuns:

Daca doresti una mai de vitezawinking alege un bmw sau daca doresti una mai eleganta alege un volkswagen golf big grin

| b2013 a răspuns:

Cit ai dori sa cheltui pe achizitia unei masini? Care o sa fie utilizarea ei?(ocazional, foarte frecvent) Pe ce categorie de drumuri urmeaza sa fie utilizata?

| Onofrei_Mihaela_1979 a răspuns:

Bai la toti cea mai buna masina este volkwagen vento