|

Ce parere aveti de chevrolet aveo? Ce consum are, as dori raspunsuri de la cei care au sau au avut.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil una dintre cele mai proaste masini. Nu am avut, dar din ce am auzit si citit. Nici macar cu Loganul nu este comparabila la siguranta si conform

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Are un coleg un Aveo hatchback, in 5 usi, 1.4 16V 94cp, din 2007. Foarte ok masina, nu are nici un punct de rugina pana in prezent, la ~ 100. 000km, circulata inclusiv pe drumuri neasfaltate (noroi, gropi). Foarte fiabila, abia a schimbat placute, bielete, distributia, si pompa de apa.
Consumul e bun, nu sare de 8% urban, extraurban e sub 6%.
Putere are multa, cei 94cp pe o caroserie atat de mica se simt misto.
Dezavantaj la confort, mai exact suspensie. Scutura destul de tare. Stabilitatea e buna.
Ca si defecte, airbagul s-a dezactivat (nu a avut accidente), iar acum ABS-ul face figuri. Asta insa pentru ca nu e o masina intretinuta cum trebuie, tipul nu i-a mai facut o diagnoza de cativa ani buni.
Am mai condus unul sedan, cu motorul 1.2, aia era mult mai misto ca si confort, insa motorul era prea micut pentru caroseria aia. Cu 1.4 ar fi fost misto.
Personal le vad mai bune decat Loganul, mai ales pentru tabla.
Lucrez tinichigerie, iar Loganurile trecute de 10 ani au foarte multa rugina pe portiere si aripi. Chevrolet nu are absolut nimic, iar intretinerea e la fel de simpla la ambele. Motoarele pe benzina sunt la fel de tari la Renault/Dacia si Chevrolet/Opel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează