| Fatanumarul1 a întrebat:

Ce parere aveti de Peugeot 206 cc? Va pup

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

De ce ar lua o masina mare cu zeci de ani vechime, cand poate sa ia ceva micut, delicat pentru o fata, cu consum foarte mic si relativ noua?
Chiar nu va intelg pe astia de va aruncati in vechituri de BMW, doar pentru ca-i BMW!

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

O masina foarte mica, consum redus de petrol, usor de sofat in traficul unui oras aglomerat si excelenta pentru o fata, mai ales incepatoare.
Cred ca solutie mai buna nu ai fii gsit pentru tine, decat acest Peugeou si te sustin intru totul.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ai mare grija, e masina in doua locuri. Asta e ca sa mergi tu si numai tu in ea, deja pasagerul va fi deranjat cand ii pui in brate sa care hainele tale iarna (ca doar nu conduci infofolita).

| tintareco a răspuns:

În curînd vine primăvara şi vara, restul vorbesc de invidie, cînd decapotezi, la preţul ăla ia-o.

| ĂlaRău a răspuns:

O parere foarte foarte proasta.
Teribila masina.

| Fatanumarul1 explică (pentru ĂlaRău):

Dc ca pentru prima masina 18 ani

| dsfsdzzsd a răspuns:

Ce alegeti ciunte din astea de masini nu pot sa-nteleg...Cu banii care-i dai pe un Peugeot de 1.4 iti poti lua lejer un bmw 2.0 pe motorina care consuma la fel ca ala de 1.4 pe benzina sau un mercedes, masina cu prestanta si care duce mult mai multi kilometri in comparatie cu harburile de opel, Peugeot etc...

| Fatanumarul1 explică (pentru dsfsdzzsd):

Pejo 1.6 motor bmw si m ar ajunge la 1500 euro

| Patricia07 a răspuns (pentru Violleta2022):

In primul rând acele mașini pe care le numești tu vechituri, de fapt sunt chiar mașini bune, altfel nu ar mai merge și in ziua de azi.
ii gata de voi când auziți de Bmw și Mercedes. repede judecați fără sa aveți cunoștințe. Ambele mărci menționate sunt foarte bune și rezistente. De aia lumea le cumpara. Chiar și cocalarii, nu mai tot judecați atâta ca X are Bmw sau Mercedes.
M-am saturat de mentalitatea asta încuiată.
Ok, am înțeles ca fata ii începătoare. Dar asta nu înseamnă ca nu poate sa își cumpere o mașina mai mare, așa se învață. Peste o luna știe sa facă parcări și sa conducă cu ochii închiși. La început ii mai greu dupa aia își dai drumul.
Eu oricum nu îți recomand Peugeot. Mai degrabă un golf 4. Dacă tot vrei ceva micuț. Găsești și piese ușor la ea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Patricia07):

Chiar am avut un BMW si cand a facut 12 ani l-am vandut, destul cu vechiturile (chair daca un BMW la varsta asta era superbuna pentru un roman sarac, invatat sa foloseasca o masina pana ii pica tablele).
De mentalitatea asta saracuta m-am cam debarasat de vreo 2 decenii incoace, cand am vazut ca se poate trai diferit in occident.
Probabil ca te asociezi personal cu cocalarii sau pitipoancele, eu nu am habar, pentru ca-s plecata de prea multi ani din tara, ca sa stiu de aparitia lor si de mentalitatea lor.

In orice caz, fata a intrebat strict ce parere avem de un Peugeot nu de BMW sau alte branduri, ca atare, i-am raspuns in cunsotinta de cauza si ii recomand in continuare o masina, care la raport calitate, fiabilitate, manevrabilitate si pret, bate golful.

| Patricia07 a răspuns (pentru Violleta2022):

Degeaba ma pun sa îți explic ca tot pe ale tale le ți. Și judeci aiurea, poți sa fii plecată unde vrei tu, ca tot cu mentalitatea romanului ai rămas.
Apropo. Te-ai simțit atacată de te-ai pus sa te legi de mine fără motiv? Adică ce rost își are partea aia? Nu te înțeleg

| Violleta2022 a răspuns (pentru Patricia07):

De fapt acum vad ca tu esti doar o copila care cauta cearta pe forum.

| Violleta2022 a răspuns (pentru dsfsdzzsd):

De ce ar lua o masina mare cu zeci de ani vechime, cand poate sa ia ceva micut, delicat pentru o fata, cu consum foarte mic si relativ noua?
Chiar nu va intelg pe astia de va aruncati in vechituri de BMW, doar pentru ca-i BMW!

Întrebări similare