| AlexandruAdy a întrebat:

Salut,vreau un răspuns de la cineva care se pricepe.
Pot pune un volan (simplu fără comenzi )mk2 KIA Picanto pe un KIA Picanto mk1?
Mă refer, are același diametru? Se potrivește fără alte modificări?
Fundă

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Daca se potriveste, asta tu trebuie sa vezi, ori daca nu vrei sa desfaci, ai putea intreba la reprezentanta, desi nu stiu ce raspuns o sa iti dea aia, acolo nu prea fac ei schimbari de astea.

Ai putea sa mai verifici pe ebay, intri pe ebay, treci acolo volanu de la modelul ce doresti tu sa pui, apoi vezi ce spun cei care vind la descriere, la ce modele de Kia se potriveste acel volan ce il vind.

Ebay america, asa au, banui ca o fi asa peste tot, cauti volanul dorit de tine, gasesti vinzatori care vind exact acel model, apoi cauti la descriere si vezi ce spun, la ce modele se potriveste. Eventual unia au un tabel, treci modelul tau de masina, daiu clik si iti spune daca este compatibil sau nu.
Daca nu are descriere, unia pot sa nu puna descriere, atunci dai mesaj vinzatorului si intrebi, spui ce masina ai, ce vrei sa faci, vinzatorul iti poate spune daca se potriveste sau nu.
Ai putea sa vezi si pe Amazon, tot la descriere, ar trebui sa spuna la ce modele se potriveste acel volan.

Dar pe ebay, aia merg la sigur, eu am schimbat asa un volan pentru un bmw, am luat volanu de la alt model, tocmai din Estonia sau Lituania laughing acolo am gasit cel mai ieftin.
La fel, nu stiam de se potriveste, dar am verificat cum am spus pe ebay si toti care vindeau au spus la ce modele se potriveste.


Deci cauti pe ebay ceva genul : Steering wheel 2015 kia km2 picanto without control switch. Am fdat doara un exemplu, nu stiu masina ta ce an este. O sa gasaesti volane la vinzare si te uiti la descriere.Ok hai ca ma uit eu sa nu zici cas om rau laughing

Ok ma uitai, dar trebuie stiut ce an este masina ta, altfel nu poti fi sigur de ce gasesti.
Oricum nu am gasit foarte multe, mi-a dat ceva volane, ceva comenzi pentru KIa 2011 -2015.
Am vazut si volane fara comenzi, dar cum zic, trebuie pus anul masinii.Vezi si tu ce volane gasesti pe ebay sau amazon, cauta si citeste bine la descriere ce spun cei care le vind, apoi cumperi, sau stii ca se potrivesc.

Cam asa poti proceda oricind vrei sa stii ceva.

Sau mai este alta optiune, pe Youtube, dar acolo poti afla, doara daca sunt oameni care au facut aceasta schimbare si au postat video acolo.

Intri pe Youtube si scrii la fel 2015 Kia km2 steering wheel replacement with mk1 steering wheel, sau ceva genul asta.Dar cum am spus, pe Youtube poti gasi, dar mai putine video, sau deloc, fctie de cei care au facut aceasta schimbare.

Daca tu ai deja volanu respectiv, poti scoate borna de la baterie de seara, lasi asa pana a doua zi, apoi scoti volanul de la masina ta si incerci volanul ce il doresti sa pui in loc.

Ai destule optiuni, asa ca bafta si spor la verificat, pe net sau la fata locului.

| AlexandruAdy explică (pentru relian):

Am Picanto din 2004
Mi-ai scris mai mult decât găseam pe net?
Mersi am să caut

| AlexandruAdy explică (pentru AlexandruAdy):

Scuze,semnul întrebării semnificà emojee, doar că TPU nu permite emojee

2 răspunsuri: