| VladM15 a întrebat:

Ce parere aveti despre logan?; este mai bun decat fordu,opel,vw, renou, fiat(argumentati raspunsu).

Răspuns Câştigător
| codrinstefan2103 a răspuns:

Salut, e greu să zici dacă e mai bun sau nu decât ford, opel și restul. Mașina e gândită ieftin și se vede la ergonomie, se vede la plastice, se vede la motor, la finisaje. la tot. Am logan de 4 ani și am făcut la el aproape 60 000 km și am condus și multe alte mașini pe lângă. Îs mulțumit de mașină însă are multe neajunsuri. Nu stai ca într-un golf, nu ai confortul sau manevrabilitatea unui mondeo. Spre exemplu, al meu e logan mcv echipat cu motor de 1.6 8v și e puturos motorul și consumă și mult. Se apleacă mult în curbe și trancăne din toate încheieturile, auzi suspensia cum bate, plasticile cum vibrează, scârțâie scaunele și mai nou mi s-a desprins chederul de la parbriz cam pe jumătate (ăla de jos, unde-s ștergătoarele). Având în vedere câți bani o fost mașina, nu poți avea pretenții de calitate nemțească însă sunt multe detalii la care se putea și mai bine. În rest, probleme de natură mecanică nu prea am avut. doar cele datorate drumurilor noastre deosebit de bune, cum ar fi o bieletă de direcție schimbat recent, un pivot și un braț.

0 răspunsuri: