| Mihaita_Gabriel_1990 a întrebat:

Ce parere aveti despre gay(argumentati)

Răspuns Câştigător
| Ani4ka18 a răspuns:

Da ce esti gay? pai ce parere pot sa am? mi-e indiferent...:d:d Oricum cind vad 2 gay nu mi-e placut(((

11 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Bărbaţi care nu sunt în stare să îşi trăiască viaţa normal.Am avut parte de o experienţă urâtă cu un astfel de băiat.În timp ce era cu mine,"ieşea"...cu bărbaţi care îl plăteau pentru asta.M-a minţit în tot timpul ăsta.M-a făcut să-mi fie scârbă de el şi de alţii asemenea.Am o reticenţă în privinţa persoanelor din categoria asta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sunt oameni perfect normali ca si noi doar cu o alta orientare sexuala si datorita acestui fapt sunt priviti ca niste pacatosi de catre o parte a societatii, ceea ce a contribuit la a fi marginalizati, blamati, huliti pe nedrept.Sa stabilit cu certitudine ca orientarea sexuala a fiecarui individ este de natura genetica si este inscrisa in ADN-ul sau. Conform ultimelor studiilor efectuate acesta este declaratia doctorului Chad Zawitz: ""A fi gay este similar cu a avea o anumită culoare a ochilor sau a pielii, aşa a fost să fie. Heterosexualii care îi cunosc nu au ales să fie heterosexuali. Prin urmare mi-e greu să-mi dau seama de ce oamenii nu înţeleg cum stă treaba cu homosexualitatea, a mai spus Chad Zawitz.""

| OnuOnulică a răspuns:

Nu am o parere negativa dar nici o parere positiva..sunt unele lucruri care nu le concep...adica exista atatea femei, dar in fine fiecare face ce vrea. dar nu procedeaza bine. Oricum, si ei sunt oameni si e decizia lor asa ca nu ar trebui sa ne priveasca pe noi.

| Emilian65 a răspuns:

Baietii gay, sunt baieti care sunt atrasi mai mult de baieti(barbati), cu care vor sa-si satisfaca placerile sexuale. Acesti baieti ignora fetele, pentru ca atractia catre fete este mica sau aproape nula.

| Ibrahimovic a răspuns:

Niste imbecili. Atatea femei frumoase, cu atatea forme pe lumea asta si ei o fac unul cu altul. Iac! straight face

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sunt niste persoane care au o dereglare hormonala.Atunci de ce va comportati toti ca si cum ar fi normal?

Răspuns utilizator avertizat
| MidnightR a răspuns:

Fiecare are orientare lui sexuala.Stiu ca in societate nu prea sunt agreati.Ce-i drept, o parte din mine nu este de acord cu ei si o parte este.
Pe scurt, atat timp cat ei nu au treaba cu mine nici eu nu am treaba cu ei.

| hhhapciuuu a răspuns:

De ce te-ar interesa parerea celorlalti? a... stiu, pentru ca e prea greu sa gandim cu propria minte. trebuie toti sa aiba aceeasi mentalitatea ca daca nu..esti anormal. *** the world

| wasilika24 a răspuns:

Parerea mea este ca sunt tot oameni numai ca sunt putin diferiti

Întrebări similare