| schumy a întrebat:

Cum imi conving parintii ca la 14 ani sa imi ia un atv?

Răspuns Câştigător
| delia_6706 a răspuns:

Poti sa le demontrezi ca iti respecti responsabilitatile si poti face singura bani de atv, iar dupa mine daca ai bani tai de atv de ce sa nu te lase? Poti sa ii ajuti pe parinti tai in treburi gospodaresti(ex:sa uzi florile sa dai cu aspiratorul sa stergi geamurile)Sper ca ti-am fost de ajutorhappy

56 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba! si eu vreau sa vb cu mama sa imi iau un atv de 49 cmc, ea a zis ca "poate iti iau" dar ea vrea sa se intereseze de un club specializat cu ATV-uri, si in plus mi-a zis ca sa am grija daca imi cumpara.sa stiti dragii mei ca eu am 14 ani si m-am dat cu o colega (tot 14 ani) pe atv de 800cc si n-am patit nimic dar sunt constient de puterea pe care o are chiar si unu din ala mic si si de ce poti pati pentru ca am vazut si auzit...PS atv-u care il vreau nu cantareste 350kg ci doar 40, si eu am 1, 65 si 60kg am facut si 1 an sala asa ca nu ma fac pe mine 40 kg big grinbig grin pls nu ma injurati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa invet foarte bine, sa-i ajuti la treaba si sa asculti de parintii tai.
Sper ca ti-am dat un sfat bun si sa ma asculti daca vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io la 14 ani am scuter de 150 cmc ce e asa? kymco dink *** ascuter de la 11 ani am inceput usor cu 49 cmc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu pentru ca si eu sunt tot cu aceeasi problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu pentru ca si eu sunt tot cu aceeasi problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut cam tarziuhee hee a trecut un anhee hee deci nu prea te sfatuiesc sa iti iei atv... am tot 15 ani ca si tine, mi-am luat un atv de 125cchappy primele zile iti place dar dupa aia te plictisesti de el... si mai ales daca tu vrei de 49 nu ai ce face cu elhappy ii prea slabhappy eu m-am plictisit de asta de 125 mai bine iti iei un aprilia Rs50hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iop imi iau amu la 12 ani 125 cc si mi-am convis parnitii foarte greu am luat 10 big grin si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frathe daca ai banii nu te opreste nici Dumnezeutongue.eu am 15 ani am implinit acum 1 saptaman si am condus de la 12 ani un ATV.( de copii) si cand ai mei au vazuth ca la 14 ani nua veam nici pe dracu si mergeam cu el super bine mi.au dath ei banii sa imi iau unu mai mare.si eu conduk unul acum. e bestial, da´pe autostrada cum zice un fraier mai jos, chiar ca iti trebuie o curcetongue si ce zice nimeniul ala de corvexrobu... e prea fraier ca la anii lui conduce camion si se rastoarne cu un atVlaughing ma bufnit si rasu laughing daca sa dath el drepth aia care merg pe 2 rotii cu el si sa sare cu el cu 2 rotii eu ii uram sa isi rupa si gathu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma pis pe voi am atv de 250cc de la numai 11 ani polaris

| Psihoyounger a răspuns:

Eu zic sa mai astepti. Nu te supara, dar nu vreau sa fim nevoiti sa ne punem avatare negre toti pe TPU pentru ca tu ti-ai luat ATV.

Cine intelege, foarte bine...

Psihoyounger

| adelle23 a răspuns:

Tu chiar o cauti cu lumanarea. Ce-i cu graba asta fratilor? toti vreti toti faceti toti va plangeti ca nu puteti si ca ati vrea sa puteti.
Cum vrei tu, dar pe urma sa nu zici ca nu te-a avertizat nimeni ca nu o sa umblii cu certificatul de deces in buzunar.

| Ford a răspuns:

Daca nu vor sati ia atv... cerele un scooter (ca tot 49cm are) si cand faci 16 il vinzi si iti iei un atv.Sau il vinzi fara sa le spui si vii cu atv u acasa, doar nor sa te omoare. Io unu tot asa as vrea, sa imi iau un scooter si sa il duc la tara da nu ma lasa ca cica le e frica si am tot 14 ani. Ce sai faci ...parintii din ziua de azi.

| kikinoname a răspuns:

Io am! Si e misto! numai ca am 16 anihappy

| oOAndreyOo a răspuns:

Si eu vreau sa-mi iau un atv si am vazut deja pe net atv-ul pe are vreau sa-l cumpar i-am rugat sa imi ia unul da nu vor si eu stau la tara as avea unde sa ma plimb cu el

| dinamo a răspuns:

Nu fi naiv Doamne fereste se mai intampla ceva cu tine bine fac parinti tai, cate cazuri nu-s.Si apoi pentru ce va mai plangem daca se intampla o tragedie astea is smecheriile voastre! O PITA IN PLUS!

| mitzu09 a răspuns:

Covexrobu eu am avut atv de 110 cmc si nu am patit numic
si am 14 ani
iar tu care zici ca ai permis si cu 200 cmc erai sa te rastorni...
sa fim seriosi acum k daca nu mergi cu viteza si sa te dai u mare,, macio-men'' nu patesti nimic big grin

| H3cky a răspuns:

Schumy eu am avut ATV de 120cc de la 7 ani, pacat ca acum nu il mai pot conduce ca e prea mic.

| k1du a răspuns:

Frate am 17 ani ma rog de ai mei de vreo 3 ani sa imi ia.intre timp am strans bani singuri si mi-am luat la 13 ani jumate.am avut un atv de 110 cmc. dupa o zi de folosire am cazut cu el si mi-am rupt mana parintii nu mi;'au mai dat voie dar eu nu i'am ascultat.am cazut de foarte multe ori si destul de grav.am stat 3 sapt.in spital.si eu sunt la fel ca tine.bine ca eu am si patima vitezei.atv l'am facut praf.si chiar daca stiu ce am patit mi'as mai dori unu mai mult ca orice.dar pe de alta parte stiu si cat de periculos e si prin cate am trecut.mai asteapta putin si dai de permiswinking

| mariuca a răspuns:

Pai comporta-te cu ei frumostonguefa-le pe plac orice si spune-le ca esti pasionata de masinarii si ca ti-ai dori sa ai si u un atv si vei fi fff cuminte ...bine sa ti degetele incrucisatetongue

| schumy explică:

Nu e problema banilor am banii stransi stiu de unde sa iau, dar nu ma lasa, ei spun ca sunt prea mic si ca nu vrea sa fac accident pe drumurile publice.(m-am gandit ca as putea sa il duc la tara! acolo nu e politie, nu sunt drumuri asfaltate.)

| schumy explică:

Pai mi-as lua atv de 49 cmc ca pentru ala nu iti trebuie carnet

| schumy explică:

Si oricum l-as lua pentru la tara ca acolo nu e politi si nu sunt drumurile asfaltate

| schumy explică:

Apropo sunt baiat si crede-ma ca am condus atv-ul verisoarei mele care are 800 cm cubi asa ca unul de 110 sigur il pot conduce

| angelo3333 a răspuns:

Mereti toti dracu eu am un atv cu 300 cmc si parinti am fost de acord sa imi iau si dun pani parintilor mi-am luat si am numai 13 ani fraierilor dc sa iti iei bicicleta cand poti sa iti iei atv... asculta id-u meu e : angelo_wwe : zile parintilor ca o sa inveti foarte bine la scoala oh go on nu iti risti viata l tara laughing ce idiot crede asta

| costi101 a răspuns:

Sincer sa fiu si eu sunt de acord cu ceilalti care au spus ca o bicicleta ar fi mult mai buna. Mai asteapta 2 ani si iti poti lua legal un scooter.

| woody_7317 a răspuns:

Fratilor acum daca vine vorba de moarte poti sa treci si pe strada si sa iti cada o caramida in cap sau stiu eu ce altceva se mai poate intampla daca Dumnezeu vrea sa mori nu ai ce sa faci asa ca nu mai vorbiti st altii care au drak 5 ani si conduc atv-uri sau scootere si nu au nimic

| gabibojor a răspuns:

Pai si eu imi iau in vacanta un atv de 200cc si am 14 ani da la fel la tara si nu e politie nu asculta de aia care zic ca pici cu el eu am mai avut de 150cc la 12 ani imi iau parinti pe asta pai poti sa ii ajuti cand au nevoie si mai cauti pe net mai ieftine eu imi iau cu 1000 de euro atv 200cc si nu ii scump sa ai noroc cu atv-u ala sa til iai le poti spune ca ii poti ajuta cu un atv poti sa ii transporti... noroc... sper sa iti iai eu abi astept sa imi iau

Întrebări similare