| andreeatpu_9367 a întrebat:

Daca ar trebui sa alegeti intre un audi a4 1, 9 tdi din 97 si un ford mondeo din 2001 ce ati alege? big grin care i s-ar potrivi mai bine unei fete?:d si ce culoare?

15 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Masinile sunt apropiate, si daca te descurci cu condusul lui 100% as alege Ford. Si mai noua, probabil si ceva mai ieftina, si o masina muuuuuuult mai fiabila, si mai ieftin de intretinut, si absolut tot ce vrei in avantajul Ford-ului. Audi este doar o masina de figuri, si cum Romanii sunt figuranti a prins in Romania. Daca te duci in afara vei gasi numai Mercedes, BMW, Ford, Volkswagen si in Spania o sa vezi Seat. Altceva nu exista in lume ca masini de zi cu zi. Ca masini de lux gasesti multe dar nici acolo nu gasesti Audi, decat Q7 din loc in loc. Eu as alege Ford-ul in locul tau!

| Baddboy a răspuns:

Eu as alege audi fiind baiat. dar tie zic ca ti se potr fordulwinking
sau un golf 3, 4...5.6 depinde ce bani ai.

| vlad_4846 a răspuns:

Ford e mai usor de intretinut.audi au toti manelistii care au fost prin Italia sau spania, de passat nu mai zic. daca tati al tau e dispus sa plateasca o masina noua, ia-ti insignia. daca nu ramai la ford mondeo dar cauta una dupa 2002...stiu ca ai un fix cu sedanurile,, nici eu nu suport celelalte tipuri de caroserii...mai orienteazate la citroen c5 mai nou de 2005

vezi pe automarket!

| octavian1992 a răspuns:

Audi A4 1.9 Tdi culoarea o alegi tu ca doar tu o vei conduce. multa bafta!

| heddy10 a răspuns:

Ford Mondeo pentru ca a fost declarata masina anului in 2000

| aliosha76 a răspuns:

A4,100% este cea mai buna alegere.Cat despre culoare depinde ce iti place tie. Negru, argintiu sau un albastru inchis.

| sassy2000 a răspuns:

Eu una as alege un Audi a4 care cred ca se potriveste foarte bine unei fete, culoarea rosu metalizat...

| Str8_8407 a răspuns:

Strict dintre astea doua A4 1.9 Tdi. Ti as recomanda un Opel Astra G, Skoda Fabia, Peugeot 206. Sunt cam la acelasi pret cu masinile specificate de tine si se potrivesc bine unei fete.

| Str8_8407 a răspuns:

Daca ai permis da tu o tura cu fiecare si vezi ce si cum. Cu fordul o sa iti fie greu la parcari. Chiar ai nevoie de atata spatiu? Si de ce doar astea 2 cand ai atate variante

| andreeatpu_9367 explică:

Cu mondeo de ce nu sunteti de acord?big grin ma refer ca nu e masina buna sau nu se potriveste fetelor sau dc?big grin

Deci ati alege a4 din 97 in favoarea unui mondeo din 2001?:d

Pai ce altceva imi sugerezi?big grin da-mi o idee. dar sa fie o masina mare. cu 4 usi. si sa nu fie kkombi sau sa nu aiba spate. nu stiu daca intelegi ce zic. sa fie tip limousinehappy

Nu am inca 18 ani. urmeaza sa implinesc. atunci dati-mi o idee de masina dar sa fie maree. tip limousine nu kombi sau fara spate...

Pai nu pot sa zic ca ma descurc cu condusul pentru ca abia in ianuarie fac 18 anilaughing))
ma refer dintre astea 2 masini care e mai buna mai rezistentathinking
si nu stiu daca as arata atat de caraghios. adica nu sunt micuta am 1, 70 si 58 kg deci nu sunt chiar asa micaa...happy

| RwaZi a răspuns:

Audi-ul si ar fi bine sa fie alb sau gri

Întrebări similare