| remus a întrebat:

Doresc sa stiu daca pentru ATV-uri cu capacitatea motorulu sub 50 cm cubi trebuie imatriculate si permis de conducere? va rog.

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Poti citi link-ul de mai jos, asta pentru o parere obiectiva!
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=21778
Sper sa-ti fie de folos in vreun fel.

7 răspunsuri:
| remus explică:

Mg, imi cunosc obligatiile datorita educatiei, problema este drepturile, stiu ca nu putem sa facem ce vrem si cum vrem in viata, ori vreau sa fiu informat pentru a nu intra in conflict cu legislatia.

| optical a răspuns:

Nu iti trebuie permis de conducere decat o legislatie(niste cursuri), innmatriculat, asigurare, casca.
Daca este pe la tara pe undeva mai ferit mai merge...winking

| Ana-Maria94 a răspuns:

Poi da, daca circuli pe sosele principale si asa da iti trebuie, dar daca umblii pe drumuri unde nu te vede nimeni nu ai nevoie.

| roxana_6765 a răspuns:

Sall.In cazul in care doresti sa iesi cu el pe sosele sau drumuri nationale ai nevoie de ambele, in cazul in care il folosesti pentru. turism pe drumuri forestiere nu, dar in cest caz la deplasarea lui pana acolo va trebui sa-l transporti remorcat sau sa-l lasi acolo( la cabana de ex)Asa fac si eu ...Ai grija de tine, eu m-am facut praf pe un drum forestier ...Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai Remus, dupa tine, sa mergi cu " ceva " pe drumul public, crezi ca-ti trebuie ceva acte sau scoala? Zi tu parerea ta sa aflam si noi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti trebuie

| tango a răspuns:

Pt. toate motoarele sub 50 cc. nu ai nevoie de permis pe oriunde ai circula. ATV-ul trebuie inscris la politie. Si dupa ce il inscrii iti da un nr de inscriere, care il pui pe atv. Dar vezi ca nu e gratis trebuie sa platesti impozit pentru el. (atv)., si cu hotia de azi nici asta nu mai e ieftin...parerea mea.