Pentru cei care iubesc adrenalina, da. În Craiova, ultimul accident de motor s-a soldat cu, capul motociclistului rămas în casca si restul membrelor împrăștiate pe o rază de 50m sau ceva de genul. E foarte periculos, mai ales daca iti place viteza. Cand ploua, ninge, ce faci?
Înainte de a da banii pe așa ceva, roagă un amic să-ți ofere un ride. Ăn spaate sau chiar la ghidon dacă ai permis. Până nu faci asta, nu simți feeling-ul
Daaaaaa, si dupa aia ajungi sa te relaxezi saptamani si chiar luni in salonul de ortopedie de la spital, iar asta DACA ESTI NOROCOS TU, daca sunt norocosi altii, o sa salvezi vieti, donand organe
succes!
E adevarata placere pe motocicleta!
Mai ales cand ploua sau ninge.
Sau daca ramai in pana si trebuie sa impingi bolidul cativa kilometrii.
Pe cat de frumos este, pe asa de periculos. in afara de accidente, dupa o perioada scurta de timp, veoi avea probleme cu spatele, ghenunchii. Indiferent de costum.In concluzie:: fara!
Așa vă trebuie dacă faceți copiii ca serox-ul, eu fac 24 în mai și nu am copii și nici nu vreau niște,, viermi,, consumatori de resurse, timp și nervi
Nu ma refer sa merg cu el cand ninge, cand ninge folosesc masina, iar in caz ca ploua, nu cred ca este asa mare tragedie, pentru ca, daca ar fi o asa mare problema, nu ar mai exista atati motociclisti in Europa!
Bun sfatul tipului: daca o faci, fa-o cu cap. Dar stii cum e, degeaba esti tu exemplu daca vine alt tâmpit si te ia direct in plin, cu masina mai au o șansă, dar cu asta te împrăștie. Pentru viata sau sănătatea ta, ti-as spune sa rămâi la masina (chisr daca nu te cunosc, nu stiu ce fel de om ești si etc) sunt de parerea cu ceea ce am zis mai sus. Mie personal mi.e frica, nici sa ma plimbe altul nu accept, daca e sa mor sau sa raman legumă, macar sa o fac pe "barba mea" nu din mana altuia. Ai grijă.
salbabg întreabă: