Ii dai cateva flash-uri, apoi clacsoane, apoi scoti mana cu un deget mijlociu pe geam si se rezolva! In Romania alta metoda nu exista in Romania!
@master, tu chiar nu cunosti legislatia, sau o dai la caterinca? Daca-ti bag in creier cele 6 proiectoare pentru ceata, doar pentru ca vreau sa fiu "cool", iar tu risti sa fii orbit (nu guma de mestecat) ajungand sa pierzi controlul directiei, mi-ai multumi din postura de pacient la reanimare?
Esti cumva unul dintre cei care cred ca totul le este permis in trafic, adica BIZON? Lasa nr de inmatriculare, si-ti arat eu ce-i aia CEATA, atunci cand vreau sa orbesc alti participanti la trafic
Daca va informati bine vedeti ca daca ti aprinse luminile neadecvate timpului adica cele de ceata sau faza lunga primesti amenda intre 250 si 500 ronsi cum il faci sa opreasca? daca esti in fata lui dai avarii scurte in cazul in care esti in spatele lui flashuri si daca nu mere te pui in fata lui si muti oglinda putin si nu i mai vezi proiectoarele.simplu
Da drumu la faza lunga... il va deranja sigur...doar sa nu fie si "victime" colaterale
Aurel100009 întreabă: