Fa exact ce nu se asteapta sa faci: fii tu cea calma si asculta-i doar instructiunile. Pune-te si in locul lui: el poate trebuie sa faca ore pe zi cu vreo 7-8 persoane (poate mai mult), si cu fiecare sa aiba rabdare. Nu e asa usor.
Am auzit si eu povesti de genul: la examen, in functie de ce examinator pica, s-ar putea sa bage un stres in tine, sa vada daca te descurci. De exemplu: "Hai, hai, hai ca-i verde (si sa fie rosu
)", " Ce facem don'soara?! Stam aici pana la Pasti?!" etc.
Poate instructorul tau chiar nu a re rabdare, insa tu trebuie sa iti pastrezi calmul in orice situatie cand esti in spatele volanului. Daca ai masina acasa, roaga-l pe tatal tau sa mergeti intr-o zona slab circulata si sa te mai invete si el.
Oricum, vei vedea ca pe masura ce trec orele de condus, capeti incredere in tine.
Da poate ti se pare ca e mitocan, dar sa stii ca de fel asa trebuie sa fie instructorii, nu sa se uite la tine sub fusta sau sa se uite la sanii tai, e ceva normal ca face asa, sa te faca sa fii invatata cu stresu si galagia succes
Hello! Dificila situatie,dar trebuie discutat cu respectivul,ori se comporta cum trebuie,ori renunti,apelezi la alt instructor sau iei legatura cu cei de la scoala si vor rezolva ei cand e in joc reputatia scolii. Apoi, nu mi se pare o idee buna sa inveti pe alta masina, din moment ce tu vei da examenul cu masina pe care faci orele de conducere.Tie iti trebuie sa te obisnuiesti cu masina respectiva, ca sa-l convingi pe domnu` politist ca esti in stare sa conduci masina si ai habar de regulile de circulatie care bineinteles, vor avea loc in oras. Unde tu nu vei putea merge cu nici o masina pana nu ai permisul in mana.Asa ca, sfatul meu:rezolva problema la scoala, mergi si le spui ca ai o nemultumire si sa rezolve problema altfel faci scandal. Dupa ce ai terminat orele si te-ai programat iti mai poti lua cateva chiar inainte de examen, daca se poate si in ziua cu examenul chiar dimineata, ca sa fii obisnuita si cat de cat relaxata. Dupa ce te vezi cu permisul in mana poti sa mergi la cine vrei sa-ti dea masina sa exersezi.Bafta si nu mai suporta tratamentul, spune cand nu iti convine ceva.
Roaga.l sa fie mai calm, zii ca te preseaza si din aceasta cauza nu poti fi atenta la drum, daca nu merge schimba.l, vorbeste la scoala si o sa rezolvi problema
Atunci roaga.i pe aia de la scoala sa ti.l schimbe pentru ca u ai platit inscrierea si cursurile, e dreptul tau sa inveti nu sa fii terorizata de banii aia, parerea mea...
Mara567 întreabă: