| rolly_2084 a întrebat:

Hi TPU am achizitionat un leon 1m1 1.4 16v, Acum asi dorii sa ii aduc anumite modificari, lumea din jurul meu a inceput sa ma acuze si sa faca glume de genul ca nu se merita, este adevarat ca poti aduce anumite modificari substantiale doar masinilor cu motoatre mai mari sau unde ar duce aceste app? Asi vrea doar sa mai aud niste pareri diferite ofer Funda happy

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin tunning. daca iti pui o teava de esapament doar ca sa trezesti vecinii dimineata, atunci nu se merita sa dai bani, e si de prost gust si e si ilegal

daca in schimb investesti in niste jante elegante si care se potrivesc cu masina, pe niste geamuri fumurii discrete atunci se merita

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La orice autoturism se pot face modificari numai sa fie legale (recomandarea mea) in functie de bugetul care il dispui modifici ce vrei la masina.

| Solovey a răspuns:

Desigur ca poti face dar Masina cu motor mic la care toti fac tunning si care chiar se schimba mult la tunning este Honda civic.

| Maioru a răspuns:

Ce modificari vrei sa faci, la motor, la caroserie ca nu specifici? Daca vrei sa faci la motor poti sa-l CIP-ezi cu cat permite masina, daca vrei sa faci la caroserie trebuie sa faci ceva cu bun gust, nu kitch-uri taranesti.Ai grija ca in ambele cazuri trebuie sa le faci cunoscute celor de la RAR pentru a fi trecute in carte, si nu stiu care sunt permise.Sa nu te trezesti ca le-ai facut si nu-ti trec modificarile in carte.Trebuie sa te interesezi mai intai. SFAT:Lasa masina asa cum a facut-o constructorul, nu e prost si are experienta mai multa ca tine

| Adikis a răspuns:

Totul depinde de gusturile tale. Nu este scris nicaieri ca doar masinile puternice pot fi "tunate" Daca ai o masina in stare ok si vrei intr-adevar sa o faci sa fie ta, nu ai decat happy