| Pinguadi a întrebat:

Imi puteti recomanda o masina buna big grin buget 22.000 e laughing precizez ca am 18 ani si vreau o masina fortalaughing.

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

BMW serie 3 sau WV golf daca e motorina consuma putin si auzi acel sunet al turbocompresorului cand schimbi vitezele dar benzina merge mai repede, daca tot esti in Romania motorina vine mai bine la ce drumuri avemwinking marca germana e calitate pura si durawinking

| covexrobu a răspuns:

Cumparati ce masina vrei ca in 2 saptamani te vedem la tv cu titlul : un tanar sofer fara experienta a murit dupa ce s-a bagat sub un camion.

| Roby67 a răspuns:

BobbyCar, ajunge si bugetul si mintea pe care o ai.winking

| RMihai a răspuns:

Bmw m5 m3 ani 2002 pe acolo daca vrei forta nu gluma, dar in locu tau la banii astia mi-as lua o masina noua care nu se compara si nu ai treaba cu ea ani buni, de ex noul passat de acum imediat il lanseaza

| Geronimo9234341 a răspuns:

Audi A3 SportBack, Subaru Impreza, Ford Focus 2010 si eu tias recomanda la varsta asta sigur WV Scirooco asta ii perfect pentru inceput FUNDA?

| Landied a răspuns:

Ford Mustang sau Chrysler 300C.Ambele le gasesti pana in 12-15. 000e

| Ad3 a răspuns:

In locu tau as cumparao pe asta http://www.auto.ro/hyundai-coupe/619905.html#picture

| Sofer a răspuns:

Vw Golf sau skoda octavia tdi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La bani astea poti sa iei ei ce vrei u

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ford Mustang, Chrysler 300C, amandoua le gasesti pana in 15. oooE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parca spuneai ca ai 14 ani!?
Ai imaginatie bogata de copil timpit! ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti poti lua una audi sau nisa dar mai bine nisan e mai buna :*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bmv seria 7

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia un bmw la 20 iar 2mii pastrezi de inmormantare

| Pinguadi explică:

Koae ford mustang te rupe laughing) la consum si shiroco eu daca e il vreau nu ala standard si nici standard nu il iau cu piele astea il iau kel laughing)

| freeway a răspuns:

Mitsubishi evo 8 sau nissan skyline

| BaiatuCuPizza a răspuns:

Trabant