| Laura927 a întrebat:

Imi spune si mie cineva un ulei care NU se ia de pe asfalt?

Normal va întrebati si de ce ..vecinul meu mi-a furat plăcuța de înmatriculare din fata de la masina pentru ca am parcat "APROAPE" de curtea lui si nu i-a convenit asa ca le-a furat, am fost la politie si mi-au dat alte plăcute ( am mai si plătit ) si asa ca vreau sa ii las un "cadou" pe frumoasa lui alee asfaltata laughing
Va rog ceva de care pot face rost având in vedere ca sunt fata si nu ma pricep extraordinar happy

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ulei ars iti trebuie, ca sa pateze bine. Cel mai bun ar fi un ulei 5W40, dar sa fie ars, adica folosit intr-o masina. De exemplu uleiul scos dintr-un Golf 4 TDI, sau alta masina diesel mai noua. Este subtire, intra destul de profund in asfalt, iar uleiul scos din diesel e colorat negru de la funingine, nu mai scoti in veci negreala aia.

32 răspunsuri:
| CalinEduard a răspuns:

Daca vrei sa ii faci cu adevarat rau dar nu recomand sa faci iei putin lichid de frana so seringa mai mare iei licidul in seriga si tropesti pe bara sau pe usi se va face din culoarea masinii in toate culorile psibile gen curcubeu dar reet nu iti recomand

| Laura927 explică (pentru darrio2007):

M-am saturat de tine! ignor! ignorantule!
Nesimțit!