anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In curand fac 18 ani... Vreau sa dau si sa iau carnetul de sofer. In practica sunt varza, dar se rezolva ca am in familie multi soferi dispusi sa ma initieze.
Dar...referitor la testul scris... Ce trebuie sa invat, din ce trebuie sa invat? Cate probe sunt? E greu? Cat costa? Ce ar trebui sa stiu?
Luminati-ma!
Multumesc...

5 răspunsuri:
| cossmy a răspuns:

Testul scris e chiar usor(parerea mea). Citesti o data, de 2 ori legislatia si p urma te apuci de chestionare(vezi pe google DRPCIV, sunt EXACT cele date la examen). Faci chestionare pana cand orice ti'ar pica, iei macar 22 de puncte ca sa treci(din 26 de intrebari). Nu este greu. iar la traseu, trebuie sa fii f atenta la semne, la faptul ca politistul face "capcane" si te induce in eroare si sa te gandesti la ce ai invatat. Nu este mare lucru. Succeswinking

| valy1233 a răspuns:

Io nu cred ca in curand faci 18 ani, pentru ca daca ar fi asa ai sti ce trebuie sa inveti sau ce sa faci, instructorul o sa te invete el tot ce trebuie nu iti face griji oh go on

| TheDarkEmpire a răspuns:

Trebuie sa inveti tot, ca nu sti niciodata ce intrebari iti cad.
*Doua probe: Teoretica si Practica
*Nu te costa nimic, trebuie sa ai dosarul complet, cu toate documentele.
*Tot.
E simplu daca inveti, stai linistita (sau linistit).

| IonutNFS a răspuns:

Ce trebuie sa faci este sa te duci la o scoala de soferi sa te inscrii sa stai la toate orele de legislatie sa fi atent sa citesti cartea de 2 ori sa faci intrebarile din ea tot de vreo 2 ori sa faci teste pe drpciv.ro sa fi atent la conducere. In mare parte asta este, sa fi cat mai atent.

| GTT a răspuns:

Indicat ar fi sa inveti