| RichardHammondN1Fan a întrebat:

Intre Top Gear si ProMotor ce ati alege?

Răspuns Câştigător
| Adrian1997 a răspuns:

Top Gear normal!

11 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Cred ca as alege mai bine dansez pentru tine decat una dintre emisiunile alea de divertisment ca nu poti spune ca este o emisiune tehnica. La Top Gear mai si mint referitor la anumite masini si dezinformeaza oamenii care nu au habar. As merge pe ProMotor desii nici acolo nu prea ai ce sa vezi dar mai e cate ceva cat de cat de invatat de la aia!

| mgtow a răspuns:

Pro motor.

| AndreiC a răspuns:

Stati linistiti. Cine a zis primul Top Gear va primi funda! laughing La cat e de disperat domnisorul user dupa emisiune... Sincer, care e relevanta acestor intrebari daca ele sunt pur si simplu "imbibate" de subiectivitate?

| heddy10 a răspuns:

Top Gear pentru ca este o emisiune de divertisament si umor dar in acelasi timp si despre masini. Eu ii urmaresc de 2 ani.

| Cromasston a răspuns:

Top Gear...pentru ca nu e numai o emisiune ce prezinta masini, ci e si o emisiune de divertisment, iar prezentatorii sunt superbig grin

| remusbb a răspuns:

Sincer TopGear as alege
dar daca is patriot Promotor
sau nici una dintre ele
as alege www.turatii.ro

| ramkat a răspuns:

Daca ar fi sa aleg dupa felul show-ului, as alege TopGear, dar vorba lui FurtunaDiesel, se cam dezinformeaza publicul! Ca sa nu mai spun ca tot ce e legat de tara lor e "cel mai bun". Deci ProMotor!big grin

| IceQ a răspuns:

E ca si cum ai compara Bentley cu Logan (by Renault). Deci Top Gear

| Filozoful a răspuns:

Top gear

| ILuvBondVagaBond a răspuns:

Evident ca Top Gear! Cei de la ProMotor sunt prea seriosi si prezinta masini banale, si nu au simtul umorului...mie imi place sa rad! m-as uita la Promotor numai daca as vrea sa imi cumpar o masina si nu sunt din Dorobanti ( nu se pune problema, am doar 13 ani ).

| Iggy_8006 a răspuns:

Top Gear