| fitter a întrebat:

Iphone.Este o achizitie buna? merita banii? merge bine GPS-ul? care Iphone ar rezista mai bine?

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Este o achizitie foarte buna care isi merita toti banii dar ceva mai ieftin si net superior iPhone-ului este Samsung Galaxy S II scrie pe Google Galaxy II vs. iPhone4 si o sa vezi ca toata lumea considera Galaxy II mult mai bun, ma refer la experti si dau si argumente si tot ce vrei + ca pretul este mult mai mic + ca la iPhone toate aplicatiile interesante se platesc decat prostiile sunt gratis, soft foarte complicat in momentul cand il bagi pe calculator si asa mai departe, nu isi merita banii dupa parerea mea!

2 răspunsuri:
| Alex3 a răspuns:

Eu am avut de gandit intre Ip3-HTC desire-Nokia x6. am luat Nokia x6, 1 nu ma joc, 2 ma tine bateria ffff mult chiar daca stau non-stop pe facebook si ym si trimit mail. si mai mult d atat n-am nev. ca toti au zis, wai android rupe, o rupe el, dar nu-l folosesc! daca vrei app sa citesti coduri d bare in supermarket si sa vezi pe net c pret are, be my guest. dar cu siguranta nu vb mai mult d 1 zi. dupa care la incarcat iarasi. i-ati ce crezi tu ca ai nev...

| Anduuu_5769 a răspuns:

Paii...eu am Iphone4 acum dar sunt foarte multumita de elwinking

Întrebări similare