| Ady00pk a întrebat:

La analizele pentru carnetul de conducere v-a iesi daca sunt fumator sau nu? Pot pretinde ca am probleme cu "o raceala la plamani"? Nu de alta dar nu doresc sa afle tatal meu de acest prost viciu (:

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Se vede daca esti fumator daca faci radiografie la plamani, iar tatal tau poate vedea asta daca e medic sau daca intreaba in mod special. chestia cu raceala nu merge, in momentul cand fumul ajunge in plamani, si din cauza temperaturii, se sparg niste vase foarte mici de sange care nu patesc nimic la o raceala, deci daca-i medic nu ai cum sa-l pacalesti. cum insa scopul analizelor nu este sa se afle daca fumezi sau nu, nu spune nimeni asta daca nu este intrebat happy

| Ady00pk explică (pentru mixxjim):

Eram curios sa aflu daca pe vreun document v-a scrie ca sunt fumator sau nu (: Tatal meu nu este medic si nu v-a pune intrebarea asta, aici sunt sigur happy multumesc pentru raspuns peace sign

| mixxjim a răspuns (pentru Ady00pk):

winking

5 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Ca să se vadă într-o radiografie, trebuie să fi fumător înrăit și să ai la activ ani buni de fumat, iar la analizele pentru permis, nu este relevant pentru nimeni dacă fumezi sau nu. Nu se fac verificări în acest sens.

Răspuns utilizator avertizat
| MakeMyDay a răspuns:

Nici macar la sange ( sa stii pe viitor)