E grea rau! Eu am vazut pe unii care se barbireau in timp ce merge! Ei nu prea dorm, nu prea stau pe acasa, trebuie sa aiba grija si de tir, dusuri prin spalatorii! Si eu cand eram mic ma uitam nitel la aceasta meseri! Sa merg pe un Tir mare, sa transport multa marfa dar decat la asta ma gandeam nu l-a acele defecte! Si nu prea se plateste! 15mil! Mi se pare ca se ia mai mult la curse lungi in afara tzari! Prima saptamana nu ti se pare rau dar dupa un timp ai sa vezi! Fate sofer pe tir sa vezi cum e pe viu! Dar nu te sfatuiesc asta!
Frate crede-ma ca si eu cand eram mic eram psionat. dar nu este asa usor uh crezi ca oameni astia munesc acoo de drag. dormi in cabina, platesti din bani tai avarile, amenzile, camera de motel (dus), responsabilitate maxima pentru marfa. familia.nevastata sta acasa tio f. e altu si uh lucri pe tir. cam asa se intampla
deci daca chiar vrei sa te faci du-te si stai de vb cu un sofer de tir. si o sa vezi ca n ue asa usor plus ca trebuie sa nu adormi la volan. sa conduci pe ploaie, zapada, soare,,
sal funda
Si eu sunt la fel de pasionat ca si tine. Abia astept sa practic aceasta meserie macar pe o perioada de timp.
Doarme in masina si face dus cu plata la statiile de benzina
e viata grea nu e cum credeti voi
Aurel100009 întreabă: