Eu zic ca da, dar daca nu crezi poti sa incerci. Inainte politistii aveau la dispozitie 30 de zile pentru a intocmi procesul verbal si inca 30 de zile pentru a-l trimite, din cate am auzit insa nu mai exista acest termen in legislatie, astfel incat au fost cazuri de contraventii pentru care procesul verbal a venit la mai mult de 6 luni de la data savarsirii acesteia.
Sigur ca da, fiecare trecere este o fapta diferita si daca ai incalcat legea este si o contraventie distincta, chiar daca aceeasi contraventie, respectiv depasirea vitezei legale.
Te grabesti sa primesti amenda? Eu am primit in 2 luni o amenda de la politia rutiera din orasul meu. Precizez ca este un oras destul de mic. Asa ca in termen de 6 luni iti vine acasa amenda. Un vecin a trecut in august pe langa un radar fix la Cluj si a primit in Februarie acasa amenda.
Prostie
in Romania asta nu poti sa mergi cu 140...ba amenda...si ba puncte ba permis suspendat
Da. Eu sunt din Comarnic, si stiu ca exista radar acolo. Daca treci de 10 de ori cu masina cu o viteza peste viteza maxima permisa, tot de 10 de ori vei primi amenda, iar daca se intampla de mai mult de 2 ori iei si puncte si e posibil sa-ti ia si permisul pentru 30 de zile. Ai grija! Daca tot sti ca e radarul, calc-o mai lent!
Da sigur! daca nu te opreste masina de politie pe loc, primesti amenzile acasa! incearca sa mentii viteza optima in oras si in afara lui.bafta!
Si eu cred ca am trecut si cu 140 de cateva ori prin centru campinii da pana acu nu mi-a venit nimic amenda
Aurel100009 întreabă: