Văd că toți recomandă mașini cât mai mici, dar ca începător, este mult mai bine să te obișnuiești cu o mașină mare, apoi poți conduce liniștit orice altă mașină.
Cunosc multe persoane care s-au învățat pe mașini mici, dar când au făcut trecerea la mașini mai mari, le-au făcut praf în parcări.
Un vw polo 1.2 ar fi ideal sau 1.4, daca nu, cauta un fiat punto, un logan poate, o masina mai micuta, un ford fiesta sau un focus mic
Sincer? cea mai perfecta masina pentru un incepator este un Opel Corsa 1.2 mai e si varianta lui catalin golf parerea mea e ca Opel e mult mai bun
Tigra in orice caz nu ca e lejera de spate si daca te apuca mania vitezei s-ar putea s-o pierzi printr-o curba ahaha lucru deja incercat sa-u patit mai bine zis
Pardon..si eu tot in Italia sunt..nu ai voie sa conduci masini mai mari de 2000 cilindrata nu 95 de cai putere
un bmw 320 cu 150 cp o poti conduce linistit acum daca sau schimbat legile nu stiu![]()
Opel tigra 1.4 16V din 95-2000. Consum mic, piese ieftine, se infige bine
e perfecta
Uhh am scapat usurat ca nu te aud sa zici ca bmw e buna pentru un incepator ca faceam crizelaughing Skoda Fabia 2 1.2 HTP sau Opel Corsa 1.2 benzina eu benzina recomand pentru inceput e mai usor de intretinut si benzina te intelege mai bine cu plecarea su cu puterea un sandero 1.4 sau wv polo 1.2 sunt destule!