Pai cu intratul in viteza 1 pot fi:
- Ulei prea putin in cutie sau prea vechi (De obicei nu se schimba dar sunt cazuri in care mai pierde sau ulei prost care isi pierde proprietatile);
- Timonerie uzata;
- Sincron sau pinion + rulment treapa I desii sunt extrem de slabe sansele sa fie una din acestea poate pinion + rulment desii nu cred absolut deloc sa fie la un Cielo asta se intampla la masinile foarte vechi care aveau cutii cu ulei de motor nu de cutie.
La problema cu zgomotul poate fi:
- Planetara cel mai probabil;
- Cap de planetara sau burduf;
- Pompa servodirectie;
- Caseta de directie;
- Cap de bara;
- Ax volan + bucsa;
- Compresor de aer (Am vazut o singura data acest fenomen acum ceva ani buni cand terminasem facultatea si faceam practica la Honda, o Skoda S1000 cele foarte vechi avea compresorul de aer atat de lasat dupa suporti incat atingea de roata dar nu cred sa mai exista vreo masina in lume cu o asemenea problema.
Poti sa te duci la un mecanic, te costa de obicei 10 lei o constatare si aflii exact ce are!
Cel mai bine e sa mergi la un service si iti spune mecanicu care e buba. Cu 1 a e de la cutie, stiu multi ce merg asa de ani de zile si s-au obisnuit.
Cu directia nu-i de joaca ca se poate agrava si aia costa destul. La fabia mea a costat 20 de milioane s-o schimb.
Daca intra greu in 1 are probleme cu cutia de viteze.si cu directia nu sunt sigur dar nu e servo directia
1.cand iti intra greu in treapata 1 cand masina este pe loc sau in miscare? 2. nu mai poti lua inapoi dreapta... se poate sa ai o problerma la caseta de directie
La volan s-ar putea sa ai probleme la caseta de directie si la cutie krek e sincronul
Dragon999 întreabă: