Pai du-te la politie. odata ce el a recunoscut ca a facut asta si este vinvat nu are cum nega!
Da ma gandesc ca el poate spone ca am dat masina pe propria raspundere.
...nu stiu ce sa zic
Nu cred ca este o idee rea sa raportezi asta la politie ca cine stie poate ca il apuca ceva si zice ca nu iti mai plateste nimic ca nu stiu ce, tu ramai fara dovezi si apoi politia nici nu se mai uita la tine. pe viitor nu mai da masina tuturor prietenilor tai ca nu stii ce face el cu ea, e masina ta ai dreptul sa spui nu cand ti-o cere cineva.
Poti sa il dai si in judecata, daca ai dovezi ca el a condus masina. ar fi trebuit, legal, sa faci act la notar ca ii incredintezi masina, altfel doar din vorbe nu prea cred ca se uita cineva la tine.
Pai in momentul accidentului a fost si politia...de a luat declaratii, deci nu cred ca sau sters declaratiile aiurea...se poate face dovada
Atunci intreaba un avocat si deschide un proces.
Ok mersi
Facerea de bine...O sa fie cam greu, pentru ca daca ai incredintat-o altei persoane care nu are o asigurare obligatorie, nici asigurarile nu te pot despagubi. Fara acte notariale ai sanse sa nu-l oblige nici la despagubiri.Iar daca nu avea nici permis valabil, si asigurare rca intri si tu sub incidenta penala.
Poi inteleg, dar in momentul cand s-a intamplat accidentul sa prezentat si politia., deci asta o pot dovedi, ma gandesc ca decalaratiile alea, nu sau sters aiurea
anonim_4396 întreabă:
valiZa1 întreabă: